Thumbnail

Master Chef: Έσταξε δηλητήριο η Σπυριδούλα για την Ασημίνα! Ειπώθηκαν απίστευτες κακίες (Βίντεο) Master Chef: Έσταξε δηλητήριο η Σπυριδούλα για την Ασημίνα! Ειπώθηκαν απίστευτες κακίες (Βίντεο)

Ποιος παίκτης αποχώρησε τελικά από το σπίτι; 
Με την δοκιμασία αποχώρησης του Master Chef 3, ολοκληρώθηκε η βδομάδα του ριάλιτι μαγειρικής, με ένα επεισόδιο που είχε κυριολεκτικά τα πάντα. 

Αυτό που ξεχώρισε ωστόσο και έγινε viral στο twitter, ήταν οι απίστευτες κακίες που έριξε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, στη συμπαίκτρια της Ασημίνα Ουστάλλι. 

Αρχικά η Σπυριδούλα σχολίασε το ύφος της Ασημίνας, όταν μπήκε στην κουζίνα για να μαγειρέψει. Η Ασημίνα βρέθηκε να είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Σταμάτη Κωβαίο και τον Τάσο Κυρικλάκη. Η ξανθιά παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, βρέθηκε σε αυτή την διαδικασία για έκτη φορά και αποδεικνύεται «εξολοθρευτής» του Master Chef.

Η ίδια ανέφερε αρχικά για την συμπαίκτρια της: «Μπορεί να μπέρδεψε τις μέρες, Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, μπαίνει χαμηλοβλεπούσα με κατεβασμένο βλέμμα. Μπορεί η ταπεινότητα να την βοηθήσει σήμερα. Νομίζω είναι η έκτη και φαρμακερή, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ». 

Σε άλλο σημείο η παίκτρια σχολίασε πως παραμένουν στο Master Chef 3 άτομα τα οποία είναι κατώτερα μαγειρικά και έχουν φύγει άλλοι που ήταν πιο δυνατοί.

Για το θέμα αυτό ανέφερε: «Είχαμε φτάσει στην 9άδα και υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορώ να κρίνω εγώ, απλά μαγειρικά ήταν κατώτεροι από άλλους που είχαν φύγει. Τώρα, πάλι, 14άδα, τουλάχιστον αυτή τη φορά ας φτιάξουμε μια δυνατή 10άδα»

 

 

Από τη δοκιμασία αποχώρησης τώρα, εκτός παιχνιδιού βρέθηκε ο Τάσος Κυρικλάκης, ο οποίος αποχώρησε λίγες ημέρες αφού επέστρεψε πίσω στο σπίτι. 

Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα πάρα πολύ δύσκολο πιάτο του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη. Οι παίκτες μαγείρεψαν πράσα γεμιστά με πουρέ ρεβιθιού, χόρτα τσιγαριαστά, κατσικίσιο κιμά και σπαράγγια αυγολέμονο.

Η Ασημίνα, σύμφωνα με τον Σωτήρη Κοντιζά, είχε το καλύτερο στήσιμο πιάτου, ενώ θα ταξιδέψει μαζί με τους άλλους 9 κορυφαίους του Master Chef, για μια μοναδική εμπειρία στο Παρίσι! 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Χαράλαμπος Κοτσώνης: Επέστρεψε στο Master Chef! Σε ποια ομάδα μπήκε; (Βίντεο)

 

MasterChef: Ο μεγάλος έρωτας της Ασημίνας (Φώτο)

 

 

Home