Thumbnail

Στέλιος Κουδουνάρης: "Έπιασε" δουλειά σε γυράδικο! (Βίντεο) Στέλιος Κουδουνάρης: "Έπιασε" δουλειά σε γυράδικο! (Βίντεο)

Τι συμβαίνει με τον Κύπριο σχεδιαστή μόδας; 
Ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «My Style Rocks», που ήταν ο «αυστηρός» της κριτικής επιτροπής. 

Με καταγωγή από την Λεμεσό, ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας διαγράφει μια σπουδαία καριέρα στο χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, με τις δημιουργίες του να τις επιλέγουν δεκάδες γυναίκες της showbiz και όχι μόνο.

Τρεις μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας, ο αγαπημένος σχεδιαστής φαίνεται να έκανε στροφή στην καριέρα του και να ξεκίνησε δουλειά σε… γυράδικο! 

Στις φωτογραφίες που εντοπίσαμε στο Facebook, δείχνουν τον ταλαντούχο σχεδιαστή να φοράει γάντια και με το ειδικό μαχαίρι, να κόβει γύρο και να ετοιμάζει πίτες. 

 

Διάβασε ακόμη: Στέλιος Κουδουνάρης: «Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου, είχα πάθει αγοραφοβία» (Βίντεο) 

 

Βέβαια, όλα αυτά στο πλαίσιο των γυρισμάτων της εκπομπής «Χωρίς Αποσκευές» με την Ευρυδίκη, που στα τελευταία επεισόδια, τη βλέπουμε να μας ξεναγεί σε αγαπημένες περιοχές της Αθήνας. 

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, θα δούμε τον Κύπριο σχεδιαστή να μιλάει για τη ζωή του και να ετοιμάζει πίτες γύρο για να τις προσφέρει στη Δέσποινα Ολυμπίου! 

Δες τα σχετικά αποσπάσματα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Στέλιος Κουδουνάρης: Εκτός ελέγχου στο My Style Rocks! Ζήτησε εξηγήσεις από παίκτρια (Βίντεο)

 

Κουδουνάρης προς Νάταλι Κάτερ: «Έπιασες το μαλλί τύπου γάμος στη Λακατάμια»! (Βίντεο)

 

 

Home