Thumbnail

Ο "οινοχόος" του Κωνσταντίνου και Ελένης έγινε οδηγός της Uber. (Φώτο) Ο "οινοχόος" του Κωνσταντίνου και Ελένης έγινε οδηγός της Uber. (Φώτο)

Είναι κάτι σαν οδηγός ταξί
Τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης που από το 1998 μέχρι το 2000, τρέλανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης για δύο σεζόν. 

Ο Στέργιος Νένες έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και η φήμη του απογειώθηκε ως «Νικόλας Βαρθακούλιας» -γνωστός και ως «οινοχόος»- με το πρόσωπο του Στέργιου να είναι σήμερα ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα στα μάτια των τηλεθεατών. 

Μετά την επιτυχία που γνώρισε μέσα από αυτή τη σειρά, οι μετέπειτα τηλεοπτικές του συμμετοχές ήταν μετρημένες χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Σήμερα, ο ηθοποιός μοιάζει να έχει αλλάξει πορεία και τους τελευταίους δύο μήνες εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός της Uber, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται ή να εξασκεί πού και πού το επάγγελμα του ηθοποιού. 

Ιδού η φωτογραφία από το επίσημο προφίλ του στην εφαρμογή της Uber, που το Dailymedia εξασφάλισε:

 

 

 

Τι είναι ωστόσο η Uber;

Η Uber ιδρύθηκε το 2009 στις ΗΠΑ και άρχισε να λειτουργεί στο Σαν Φρανσίσκο το 2010. Αρχικά, στον τομέα των ιδιωτικών (πολυτελών) μετακινήσεων και στην συνέχεια στον κλάδο των «διαμοιρασμένων διαδρομών» μεταξύ χρηστών. Το μοντέλο της Uber επιτρέπει σε ιδιώτες κατόχους οχημάτων μέσα από την υπηρεσία UberX να μετατραπούν σε οδηγούς προς ενοικίαση, μοιράζοντας το αυτοκίνητό τους με τους χρήστες της εφαρμογής και κερδίζοντας χρήματα από τις διαδρομές αυτές. Όλα αυτά χωρίς η εταιρεία ή οι συνεργαζόμενοι οδηγοί να υπόκεινται στις ρυθμίσεις, στις υποχρεώσεις και στο κόστος που υπόκεινται οι ιδιοκτήτες/οδηγοί ταξί ή ιδιοκτήτες/οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων.

Home