Thumbnail

Κατερίνα Στικούδη: Μείναμε με το στόμα ανοικτό! Συγκλονιστικά ίδια με την Conchita (Βίντεο) Κατερίνα Στικούδη: Μείναμε με το στόμα ανοικτό! Συγκλονιστικά ίδια με την Conchita (Βίντεο)

Ήταν η μεγάλη νικήτρια του YFSF Eurovision Edition 
Η Κατερίνα Στικούδη αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη στο φετινό show μεταμφιέσεων, καθώς μέχρι σήμερα την είδαμε να κερδίζει τρεις φορές, σε εντελώς διαφορετικές προκλήσεις. 

Οι παίκτες του YFSF, κλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο να μεταμφιεστούν σε καλλιτέχνες που είδαμε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Κατερίνα Στικούδη από την πλευρά της μεταμφιέστηκε σε Conchita Wurst, όπου παρουσίασε επί σκηνής το υπέροχο τραγούδι της "Rise like a Phoenix" που πήρε την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Δανία.

 

Διάβασε ακόμηΚατερίνα Στικούδη: Ως άλλη Nicki Minaj αναστάτωσε το Your Face Sounds Familiar (Βίντεο)

 

 

Η σέξι τραγουδίστρια ήταν τόσο καλή, που δέχτηκε κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της, ενώ όπως δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά, είχε αγχωθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. 

Στο τέλος της βραδιάς, αναδείχθηκε μάλιστα η μεγάλη νικήτρια, ύστερα από την συγκινητική της προσπάθεια, που αναγνώρισαν όλοι την προσπάθεια της. 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Dancing with the stars: Αυτή ήταν η πιο σέξι στιγμή στο show! (Βίντεο)

 

Κατερίνα Στικούδη: Μάθε γιατί ο γάμος της έγινε θέμα στη Daily Mail! (Φώτο)

 

 

 

Home