Thumbnail

H ανάρτηση της κόρης του Luke Perry H ανάρτηση της κόρης του Luke Perry

Συγκινεί η 18χρονη ένα μήνα μετά το θάνατο του διάσημου ηθοποιού
H κόρη του Luke Perry, Sophie, απέδωσε φόρο τιμής στον πατέρα της καθώς επέστρεψε στη δουλειά της στην Αφρική.

H 18χρονη πρόσφερε εθελοντική εργασία στο Malawi, όταν ο πατέρας της υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό στις 27 Φεβρουαρίου. Ευτυχώς, κατάφερε να επιστρέψει σπίτι για να είναι με την οικογένειά της και να δει τον πατέρα της άλλη μια φορά πριν φύγει από τη ζωή στις 4 Μαρτίου.

Την Κυριακή, στις 7 Απριλίου, η Sophie, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ότι επέστρεψε στο Malawi για να συνεχίσει τη δουλειά της. 

Διάβασε ακόμη: Ποιοι είναι οι πιο ωραίοι άνδρες του Game of Thrones;

Το post περιλάμβανε μια selfie της Sophie στην οποία φαίνεται το μισό της πρόσωπο, καθώς ακουμπάει στο παράθυρο ενός αυτοκινήτου και φοράει ένα καπέλο με το σήμα της εταιρείας Andrews Construction. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι φανταστική και προέρχεται από τη σειρά Riverdale, στην οποία ο Luke Perry έκανε τον Fred Andrews, ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Στη λεζάντα, η Sophie εξήγησε ότι η επιστροφή της στην Αφρική την έκανε πολύ συναισθηματική, αλλά ένιωθε ότι είναι σωστό το να βρίσκεται εκεί. “Ήταν γρήγορο και τρομακτικό το να αφήσω το σπίτι ξανά τόσο σύντομα, αλλά έχω δουλειές που πρέπει να γίνουν, και κάποιον να κάνω περήφανο”, έγραψε η 18χρονη, συγκινώντας τους followers της. 

 Διάβασε επίσης: O Marc Jacobs παντρεύτηκε!

Πηγή 

 

Home