Thumbnail

Με ποια διάσημη θέλουν οι περισσότεροι Αμερικανοί να πιουν παρέα μια μπύρα; Με ποια διάσημη θέλουν οι περισσότεροι Αμερικανοί να πιουν παρέα μια μπύρα;

Ούτε που περνάει από το μυαλό σου
Εσύ αν είχες μπροστά σου ένα μαγικό τζίνι και σου έλεγε πως μπορούσε να διευθετήσει να πιεις μια μπύρα με έναν διάσημο, ποιον θα επέλεγες; Πάντως, η πλειοψηφία των Αμερικανών έδωσε μια εντελώς απρόσμενη απάντηση.

Το Ινστιτούτο Μπύρας θέλησε να δώσει μια απάντηση σε αυτό το "καυτό" ερώτημα: Ποιόν διάσημο θα επέλεγες για να πιεις μια μπύρα μαζί του; Οι υποψήφιοι celebrities περιλάμβαναν τη Beyoncé, τη Lady Gaga, τον Bruce Springsteen, τη Betty White, τον Denzel Washington, τη Serena Williams, τον LeBron James, τον Bill Gates, την Oprah Winfrey, την J.K. Rowling, την Kim Kardashian κα τον Alex Trebek.

Διάβασε ακόμη: 

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Έγιναν γονείς! (Φώτο)

Justin Bieber: Αφιερώνει ποίημα στη γυναίκα του (Φώτο)

Η Serena Williams φαίνεται ότι αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού της Meghan Markle

Οι περισσότεροι ερωτηθέντες απάντησαν πως θα ήθελαν να πιουν μια μπυρα με το “Golden Girl” Betty White. Παρόλο που η, θρυλική πλέον, 97χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι θεωρεί πως το μυστικό της μακροζωίας της είναι η βόκτα, θα μπορούσε να κάνει μια εξαίρεση.

betty

Πηγή 

 

Home