Thumbnail

Έλια Ιωαννίδου: Συγκινεί μιλώντας για την απουσία του πατέρα της από το γάμο της! (Βίντεο) Έλια Ιωαννίδου: Συγκινεί μιλώντας για την απουσία του πατέρα της από το γάμο της! (Βίντεο)

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 
Σε λιγότερο από δύο μήνες, η αγαπημένη ηθοποιός Έλια Ιωαννίδου θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδίας της, Αλέξανδρο Αλεξάνδρου.

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Omega, «Έλα να Δεις», που μεταξύ άλλων μίλησε και για την ημέρα εκείνη, περιμένοντας την με ανυπομονησία. 

Μιλώντας για την ημέρα του γάμου της, η Έλια Ιωαννίδου εξομολογήθηκε πως εκείνη την ημέρα θα της λείπει ο πατέρας της, και φανερά συγκινημένη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ανυπομονώ, κλείνω τα μάτια μου κάθε βράδυ και φαντάζομαι εκείνη την μέρα… Το να ζεις μια τέτοια στιγμή και ένας από τους δύο σου γονείς να λείπει είναι λίγο σκληρό… Ήταν και ο λόγος που πάντα είχα θέματα με το γάμο επειδή ένιωθα ότι είναι μια στιγμή που θα σε παραδώσει ο μπαμπάς σου… Έλεγα εμένα ποιος;… Το κενό αναπληρώνεται όμως. Το ότι ξέρω ότι ο μπαμπάς μου δεν θα είναι εκεί αλλά θα είναι η μάμα μου, η μητέρα και ο πατέρας του Αλέξανδρου. Είναι άνθρωποι που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή». 

Η ίδια ωστόσο αποκάλυψε ποιο θα είναι τελικά το άτομο που θα την συνοδέψει στην εκκλησία!

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Έλια Ιωαννίδου: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου της (Φώτο)

 

Έλια Ιωαννίδου: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά! (Φώτο)

 

 

Home