Thumbnail

Στο Λονδίνο η Ελένη Φουρέιρα! Ηχογραφεί το πρώτο της international album (Φώτο) Στο Λονδίνο η Ελένη Φουρέιρα! Ηχογραφεί το πρώτο της international album (Φώτο)

Ασταμάτητη η τραγουδίστρια – Δες τι ετοιμάζει
Η σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων και η δεύτερη θέση στον 63ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έφεραν στην Ελένη Φουρέιρα μια τεράστια ευκαιρία, να κάνει παγκόσμια καριέρα! 

Μπορεί να ακούγεται δύσκολο στα αυτιά μας, η ίδια ωστόσο φροντίζει καθημερινά να μας αποδεικνύει πως τίποτα δεν την σταματά. Η εκρηκτική performer, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο Παρίσι σε μια sold out εμφάνιση, δίνοντας για ακόμη μια φορά τον καλύτερο της εαυτό. Όπου και αν εμφανίζεται η εκρηκτική τραγουδίστρια προκαλεί πανικό και έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές στο εξωτερικό. 

 

Διάβασε επίσης: Ασταμάτητη η Ελένη Φουρέιρα! Συνεργασία έκπληξη με τον διεθνούς φήμης Snoop Dogg (Φώτο)

 

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το καινούργιο της τραγούδι, μια ιδιαίτερη συνεργασία με δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες της διεθνούς hip hop σκηνής, τον Snoop Dogg και τον Kaan, στο τραγούδι «Sirens» που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. 

 

 

Αυτές τις ημέρες η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Λονδίνο, καθώς δουλεύει αρκετές ώρες στο studio ηχογράφησης. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα προετοιμάζει πυρετωδώς το πρώτο της international album με δεκάδες νέες επιτυχίες και συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες και διανύει μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο.

 

Διάβασε επίσης: 

Η εκρηκτική εμφάνιση της Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision στην Ισλανδία (Βίντεο)

 

Κύπριος τραγουδιστής δηλώνει: «Η Φουρέιρα έχει μέτρια φωνή. Δεν είναι και η Αλεξίου» (Βίντεο)

 

 

Home