Thumbnail

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται! Δες την αναγγελία του γάμου (Βίντεο) Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται! Δες την αναγγελία του γάμου (Βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού
Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανεβούν τον Ιούνιο στην Αθήνα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλας.

Το ζευγάρι που κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του, ύστερα από τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν πριν αρκετό καιρό. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο πρώην υπουργός της ΝΔ είναι μαζί και σε δύο περίπου μήνες θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η αγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Με το που έγινε γνωστή η είδηση, προσπαθούν όλοι να πάρουν μια δήλωση από το ζευγάρι και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον επικείμενο γάμο τους. 

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός βρέθηκε στην εκπομπή «Οι αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ όταν έγινε γνωστό το ευχάριστο γεγονός, προχώρησε στην πρώτη του δήλωση στον αέρα της εκπομπής. Ο ίδιος αρκέστηκε να αναφέρει πως: «Φυσικά, και το σκεφτήκαμε καλά, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Παντρευόμαστε τον Ιούνιο σε μια ενορία της Αθήνας».

 

 

Όσο για τη Τζένη Μπαλατσινού, τα πρώτα της λόγια για τον γάμο της με τον Κικίλια τα ακούσαμε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου». Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά. Κοιτάξτε δεν θα μιλήσουμε σε κανέναν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την ευγένειά σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αυτό αρκεί».

 

Διάβασε επίσης: 

Το κομψό στιλ της Τζένης Μπαλατσινού 

 

Η Τζένη Μπαλατσινού έγινε 48 και το γιόρτασε (Φώτο) 

 

Home