Thumbnail

Τζένη Θεωνά: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον ερχομό του γιου της! (Φώτο) Τζένη Θεωνά: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον ερχομό του γιου της! (Φώτο)

Η ηθοποιός έγινε μανούλα πριν λίγες ημέρες
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η όμορφη ηθοποιός και ο Δήμος Αναστασιάδης που από το περασμένο Σάββατο κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτα τους. 

Η Τζένη Θεωνά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το περασμένο Σάββατο, ενώ η ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων έγινε από τον ευτυχισμένο πατέρα δύο ημέρες μετά. 

Οι ευτυχισμένοι γονείς έχουν ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο για το μικρό τους αγοράκι, με την Τζένη Θεωνά να μας το παρουσιάζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 

Διάβασε ακόμη: Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Έγιναν γονείς! (Φώτο)

 

Η ίδια ανήρτησε μία γωνία από το χώρο με το κρεβατάκι του μικρού τους πρίγκιπα, ενώ παρατηρήσαμε πως στον τοίχο του δωματίου γράφει: «Let the adventure begin»! 

Μάλιστα η φωτογραφία συνοδεύτηκε με τη λεζάντα: «Η περιπέτεια ξεκίνησε και δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο. Πήραμε πολλή αγάπη και ουσιαστική υποστήριξη και σας ευχαριστούμε όλους έναν προς έναν».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Η Τζένη Θεωνά πρωταγωνιστεί σε video clip του Δήμου Αναστασιάδη λίγο πριν γίνει μανούλα (Βίντεο)

 

 

Home