Thumbnail

Εβελίνα Σκίτσκο: Ερωτευμένη με γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή! (Φώτο) Εβελίνα Σκίτσκο: Ερωτευμένη με γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή! (Φώτο)

Η τρυφερή φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Αθήνα
Το 2019 είναι χωρίς καμιά αμφιβολία η χρονιά της Εβελίνας Σκίτσκο, καθώς βλέπει το όνομα της να εδραιώνεται στο χώρο της μόδας τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Το εντυπωσιακό μοντέλο που κατάφερε να τερματίσει δεύτερη στο "Greece's Next Top Model", πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ φροντίζει να αφιερώνει χρόνο τόσο στην προσωπική της ζωή αλλά και στη μικρή της κόρη

Όσο αφορά μάλιστα την προσωπική της ζωή, μιλώντας στην εφημερίδα Real Life, αναφέρθηκε στην απόφασή της να χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού της, τον Κύπριο τραγουδιστή, Ανδρέα Ναπολέων και να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 18 χρονών παιδί. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Γνώριζα ότι με τον Ανδρέα δεν θα μπορούσα να κάνω οικογένεια. Δεν ταιριάζαμε τόσο ως χαρακτήρες. Όταν είδα ότι συνεχίσαμε να μην πηγαίνουμε καλά, τότε πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Μεγάλωσα μόνη με τη μαμά μου. Οπότε γνώριζα πως ό,τι και να συμβεί, θα μπορέσω να σταθώ. Χώρισα με τον Ανδρέα όταν το παιδί ήταν λιγότερο από τριών μηνών. Όταν έχεις ένα τέτοιο πρότυπο, όπως η μαμά μου, που έχει περάσει πολλά και πάντα ήταν μόνη, λες πως όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω στο μυαλό μου να ξαναφτιάξω σύντομα τη ζωή μου». 

 

Διάβασε ακόμη: Εβελίνα Σκίτσκο: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μέσα στο σπίτι του GNTM (Φώτο) 

 

Η Εβελίνα Σκίτσκο ωστόσο, φαίνεται να γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και είναι ερωτευμένη με γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον τελευταίο καιρό είναι σε σχέση με τον 28χρονο Ευγένιο Αντωνίου, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

 

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες "διέρρευσε" φωτογραφία του ζευγαριού από ταξίδι τους στην Αθήνα, με τον ποδοσφαιριστή να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, με το μοντέλο να λάμπει από ευτυχία. 

Μας αρέσει πολύ αυτό το ζευγάρι... εσένα; 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Εβελίνα Σκίτσκο: «Ο πατέρας μου μάς άφησε όταν ήμουν ενός» 

 

Η Εβελίνα Σκίτσκο υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο μετά το GNTM (Φώτο) 

 

Home