Thumbnail

Στέλλα Κωστοπούλου: Η ηθοποιός του «Μπρούσκο» μοιράζεται στιγμές με την κόρη της (Φώτος) Στέλλα Κωστοπούλου: Η ηθοποιός του «Μπρούσκο» μοιράζεται στιγμές με την κόρη της (Φώτος)

Παρακινεί όλες τις γυναίκες να θηλάζουν το παιδί τους όπου κι αν βρίσκονται
Τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο», ενώ την παρακολουθούμε καθημερινά στα social media.

Ο λόγος για την ηθοποιό, Στέλλα Κωστοπούλου, η οποία έφερε πρόσφατα στον κόσμο την κόρη της.

Διάβασε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης - Παύλος Χαϊκάλης: «Ξαναχτυπούν» με νέο τρολ βίντεο

Η Στέλλα, μοιράζεται στιγμές με το μωρό της στο instagram, χωρίς, ωστόσο, να δείχνει το πρόσωπό του. 

Μάλιστα, σε μία απ' τις φωτογραφίες που ανέβασε, παρακινεί όλες τις γυναίκες να θηλάζουν το παιδί τους όπου κι αν βρίσκονται, γράφοντας: «Θήλασε κι εσύ παντού! Μπορείς!».

Διάβασε ακόμα:

Μαρία Κορτζιά - Πιέρος Σωτηρίου: Μιμούνται τον Cristiano Ronaldo και τη γυναίκα του (Βίντεο)

Θέκλα Πετρίδου: Τώρα και «φιλόσοφος» (Φώτο)

Δες πιο κάτω κάποιες απ' τις στιγμές που μοιράστηκε μαζί μας:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και τώρα που πέρασε η τρέλα των πρώτων ημερών μετά τη γέννα, μπορώ να αποδώσω την ευγνωμοσύνη που οφείλω στη ζωή. Το 2018 ήταν μακράν η πιο ευτυχισμένη χρονιά της μέχρι τώρα ζωής μου: επιτυχίες σε κάθε τομέα, πραγματοποίηση στόχων επαγγελματικά, μετακομίσεις, ένας γάμος, μια εγκυμοσύνη και το απώγειο όλων αυτών, η κόρη μου. Πόσες αλλαγές στάτους μέσα σε μερικούς μόνο μήνες! Καμία όμως αλλαγή δεν είναι ικανή να αγγίξει την ουσία τού να γίνεσαι μάνα. Ευχαριστώ τον Θεό, το Σύμπαν, τη Μοίρα, όπως θέλεις πες το, για όσα μου έφερε αυτή η χρονιά - είναι αλήθεια αυτό που λένε, πως δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα μέχρι να τα ζήσεις. Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους εσάς, που με στηρίζετε και μου δείχνετε και δίνετε τόσο απλόχερα την αγάπη σας, το 2019 να σας φέρει την ευτυχία που έζησα εγώ το 2018. Αν υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ευτυχία από αυτή, είθε να γεμίσει τις ζωές σας! Να είστε όλοι καλά! ❤ __________ #happynewyear #2019 #feelinggrateful #lovinglife #actress #stellakostopoulou #happymom #mother #happyfeet #livelovelaugh #livelifetothefullest

A post shared by Stella Kostopoulou Official (@stellakostopoulou) on

 

Home