Thumbnail

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δε θα ήμουν καλός πατέρας» Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δε θα ήμουν καλός πατέρας»

Όσα εξομολογείται για τον δικό του πατέρα
Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People, στην οποία αναφέρεται στον πατέρα του, στο παράπονο που έχει απ' αυτόν και στο αν σκέφτεται να γίνει ο ίδιος πατέρας.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, τον οποίο παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μιλά για τον πατέρα του, ο οποίος ήταν λογιστής, όπως τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά.

Διάβασε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Πώς είναι η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο ηθοποιός εκφράζει το παράπονό του· κι εξηγεί γιατί δε θα ήταν καλός γονιός.

Διάβασε ακόμα: 

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εύχεται χρόνια πολλά στον αδελφό του (Φώτο)

Δέσποινα Βανδή: Δες την κόρη της να τραγουδά

Διάβασε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Ποιο ήταν το μεγάλο σου παράπονο όσο εκείνος ζούσε;

Δεν θυμάμαι να με πήγε ποτέ διακοπές το καλοκαίρι. Αν έκανα ως παιδί μια-δυο φορές διακοπές, ήταν με τη μητέρα μου ή με κάποιον συγγενή. Με τον πατέρα μου ποτέ. Ασχολούνταν συνεχώς με τη δουλειά.

Τι δουλειά έκανε;

Λογιστής. Όπως ο κυρ Ηλίας στη Μουρμούρα. Ήταν μια δουλειά που είχα μισήσει μικρός και τώρα μου τα ’φερε η μοίρα να υποδύομαι τον λογιστή.

Αν γινόσουν πατέρας, τι θα έκανες διαφορετικά;

Ούτε σαν σκέψη δεν θέλω να υπάρχει αυτό. Δεν θα ήμουν καλός πατέρας. Μάλλον απόμακρος και αυταρχικός. Μου απορροφά τόσες ώρες της μέρας η δουλειά μου και οι μελέτες μου που δεν θα ήταν ωραίο να πω σε ένα παιδί «Σταμάτα γιατί θέλω να διαβάσω».

Δεν θα θυσίαζες δηλαδή τον δικό σου προσωπικό, ελάχιστο ελεύθερο χρόνο;

Μπορεί και να τον θυσίαζα, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος. Ίσως κάποιες στιγμές να ήθελα να επιβληθεί το δικό μου. Είμαι εγωιστής κι αυτό είναι ένα από τα βασικά μου ελαττώματα. Επίσης, βλέπω συχνά να χρησιμοποιούν τα παιδιά ως άλλοθι για να φτιάξουν τις χαλασμένες σχέσεις τους. Δεν είναι το παιδί η σωστή λύση.

Πηγή

Home