Thumbnail

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μήνυμα της για την παρουσίαση του Μadwalk (Φώτο) Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μήνυμα της για την παρουσίαση του Μadwalk (Φώτο)

Το «φρικαρισμένο-ευτυχισμένο» πρόσωπο και ο απολογισμός
Το όμορφο μοντέλο, το οποίο γνωρίσαμε στο ριάλιτι μόδας GNTM, παρουσίασε πρόσφατα τα Madwalk.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μάς αποκαλύπτει πώς έζησε την εμπειρία της παρουσίασης.

Διάβασε επίσης: Μαρία Κορινθίου: Φωτογραφίζεται αλά Marilyn Monroe (Φώτο)

Μιλά για το άγχος που βίωσε, για τα άτομα της ομάδα της ― τους οποίους αποκαλεί υπερήρωες ―, καθώς και για το πόσο ευτυχισμένη αισθάνεται αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Για να κάνεις νέα πράγματα χρειάζεται να έχεις πολύ θάρρος και φυσικά έχεις και πολύ άγχος. Το μυστικό μου είναι να έχω δίπλα μου μια δυνατή ομάδα, να ακούω και να εμπιστεύομαι ότι θα βάλουν όλη την προσπάθειά τους και κυρίως την αγάπη τους, θα πάρουν το βάρος, την πίεση και το άγχος από πάνω μου. Και το μόνο που θα μείνει σε μένα είναι να κάνω τη δουλειά μου και να το ΑΠΟΛΑΥΣΩ. Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στη γη γιατί είχα την @elena_hristopoulou τον @christos_alexandropoulos και τον @dimitrishair στο πλευρό μου εκείνη την ημέρα. Οι υπερήρωές μου δούλεψαν τόσο σκληρά μαζί με μένα αλλά και για μένα πίσω από τις κάμερες που το απόλαυσα στο μέγιστο, όταν όμως τα φώτα σβήσανε και καθίσαμε οι τέσσερίς μας τρώγοντας σουβλάκια, το σώμα μου μου έδωσε ένα σημάδι «ok κορίτσι τα κατάφερες, τώρα μπορείς να φρικάρεις». Ορίστε λοιπόν αυτό είναι το «φρικαρισμένο-ευτυχισμένο» πρόσωπό μου η «γυμνή αλήθεια» που όλοι κρύβουμε κάπου μέσα μας. Πίστεψέ με αγάπη μου είναι εντάξει να φρικάρεις. Είναι εντάξει να αγχώνεσαι κάνοντας νέα πράγματα (μικρά ή μεγάλα). Αλλά αν σέβεσαι και αγαπάς τον εαυτό σου και αυτό που κάνεις και αν έχεις ανοιχτό μυαλό και ακούς και εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι απλά να το απολαύσεις. Έυχομαι ολόψυχα να το κάνεις. @madwalk by @serkovaofficial απόψε στις 23:00 στον @alphatv . Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, τους σχεδιαστές, τους καλλιτέχνες, τα μοντέλα, τη δημιουργική ομάδα και τους χορηγούς μας για την αγάπη τους, το χρόνο τους και τη σκληρή δουλειά τους. Ευχαριστώ πολύ την @regrinia τον @akouris τον @nikostagis και το @mad_tv για την ευκαιρία που μου έδωσαν για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη βοήθειά τους. Τους @tklonos (στο αυτάκι μου) @naklem (στα κείμενα) και @jinodam (στο autocue). Τους @laskosofficial @celiakritharioti @5226celiakritharioti @deuxhommesfashion και @toimoifashion για τα υπέροχα φορέματά μου και @tsakirismallas για τα λατρεμένα #custom παπουτσάκια μου, με κάνατε να νιώσω πριγκίπισσα. Τους βοηθούς των υπερηρώων μου που βρίσκονταν μαζί μας backstage @nefelianastasopoulou και @raphael_sav_ τη @vaniaskal για την τρέλα της, τον @deko27 για το backstage βίντεο….»

Διάβασε ακόμα:

Μαριέλλα Σαββίδου: Μαθαίνει στους Γάλλους το κυπριακό «κολότζι» (Βίντεο)

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Tρέχει με το καρότσι της κόρης της (Βίντεο)

Δες πιο κάτω την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Για να κάνεις νέα πράγματα χρειάζεται να έχεις πολύ θάρρος και φυσικά έχεις και πολύ άγχος. Το μυστικό μου είναι να έχω δίπλα μου μια δυνατή ομάδα, να ακούω και να εμπιστεύομαι ότι θα βάλουν όλη την προσπάθειά τους και κυρίως την αγάπη τους, θα πάρουν το βάρος, την πίεση και το άγχος από πάνω μου. Και το μόνο που θα μείνει σε μένα είναι να κάνω τη δουλειά μου και να το ΑΠΟΛΑΥΣΩ. Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στη γη γιατί είχα την @elena_hristopoulou τον @christos_alexandropoulos και τον @dimitrishair στο πλευρό μου εκείνη την ημέρα. Οι υπερήρωές μου δούλεψαν τόσο σκληρά μαζί με μένα αλλά και για μένα πίσω από τις κάμερες που το απόλαυσα στο μέγιστο, όταν όμως τα φώτα σβήσανε και καθίσαμε οι τέσσερίς μας τρώγοντας σουβλάκια, το σώμα μου μου έδωσε ένα σημάδι «ok κορίτσι τα κατάφερες, τώρα μπορείς να φρικάρεις». Ορίστε λοιπόν αυτό είναι το «φρικαρισμένο-ευτυχισμένο» πρόσωπό μου η «γυμνή αλήθεια» που όλοι κρύβουμε κάπου μέσα μας. Πίστεψέ με αγάπη μου είναι εντάξει να φρικάρεις. Είναι εντάξει να αγχώνεσαι κάνοντας νέα πράγματα (μικρά ή μεγάλα). Αλλά αν σέβεσαι και αγαπάς τον εαυτό σου και αυτό που κάνεις και αν έχεις ανοιχτό μυαλό και ακούς και εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι απλά να το απολαύσεις. Έυχομαι ολόψυχα να το κάνεις. @madwalk by @serkovaofficial απόψε στις 23:00 στον @alphatv . Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, τους σχεδιαστές, τους καλλιτέχνες, τα μοντέλα, τη δημιουργική ομάδα και τους χορηγούς μας για την αγάπη τους, το χρόνο τους και τη σκληρή δουλειά τους. Ευχαριστώ πολύ την @regrinia τον @akouris τον @nikostagis και το @mad_tv για την ευκαιρία που μου έδωσαν για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη βοήθειά τους. Τους @tklonos (στο αυτάκι μου) @naklem (στα κείμενα) και @jinodam (στο autocue). Τους @laskosofficial @celiakritharioti @5226celiakritharioti @deuxhommesfashion και @toimoifashion για τα υπέροχα φορέματά μου και @tsakirismallas για τα λατρεμένα #custom παπουτσάκια μου, με κάνατε να νιώσω πριγκίπισσα. Τους βοηθούς των υπερηρώων μου που βρίσκονταν μαζί μας backstage @nefelianastasopoulou και @raphael_sav_ τη @vaniaskal για την τρέλα της, τον @deko27 για το backstage βίντεο....

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

 

Πηγή

Home