Thumbnail

Νανά Παλαιτσάκη: Πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρώην συζύγου της στον αέρα της εκπομπής! (Βίντεο) Νανά Παλαιτσάκη: Πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρώην συζύγου της στον αέρα της εκπομπής! (Βίντεο)

Αποχώρησε σοκαρισμένη η δημοσιογράφος - Συγκινεί με την ανάρτησή της
Η είδηση για τον θάνατο του Κώστα Σγόντζου συγκίνησε τους πάντες, καθώς επρόκειτο για έναν από τους πιο χαρισματικούς και γενναιόδωρους ανθρώπους του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. 

Ο ίδιος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής όταν παρουσίαζε στις αρχές τις δεκαετίας του 90’ την αγαπημένη εκπομπή «Παιχνίδια χωρίς σύνορα»! 

 

Διάβασε ακόμη: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Σγόντζος

Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε παντρεμένος με τη Νανά Παλαιτσάκη και είχε δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Η ηΝανά Παλαιτσάκη ειδοποιήθηκε για το γεγονός όταν ήταν στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live», όπου συμμετέχει στο πάνελ.

Ο Μένιος Φουρθιώτης διέκοψε τη ροή της εκπομπής, την αγκάλιασε και αποδέσμευσε την παρουσιάστρια, που αποχώρησε σοκαρισμένη.

 

Η ίδια προχώρησε αργά χθες βράδυ σε μια συγκινητική ανάρτηση, αποχαιρετώντας τον άνθρωπο που βρέθηκε στο πλευρό του για πολλά χρόνια. 

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα τραγούδι των Queens στον προσωπικό της λογαριασμό, συνοδεύοντας το με μια συγκινητική λεζάντα. Χαρακτηριστικά έγραψε: "Rock in peace Constantinos Sgontzos Ξεκίνα να οργανώνεις τον sky rock σε άλλες γειτονιές".

 

 

 

Διάβασε ακόμη: 

 

Μαριέλλα Σαββίδου: Μαθαίνει στους Γάλλους το κυπριακό «κολότζι» (Βίντεο)

 

Κώστας Βήχας εναντίον Ντάνου! «Έρχεται στην Κύπρο και τον δέχεται ο Πρόεδρος της Βουλής;» (Βίντεο)

 

 

 

Home