Βικτώρια Καρύδα: Σπάει τη σιωπή της και μιλά για τη δολοφονία του συζύγου της! (Φώτο)

Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα για τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά διάφορες λεπτομέρειες από εκείνη τη βραδιά. 

Το όμορφο μοντέλο, μάλιστα, ανέφερε πως αν εκείνο το βράδυ δεν είχε παρευρεθεί στο show μόδας και είχε μείνει μαζί του για να πάνε στα εγκαίνια, ίσως και να είχε σωθεί.

Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν ήμασταν μαζί στα εγκαίνια του μαγαζιού μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά. Ποτέ δεν μου είχε πει ότι φοβάται. Ποτέ δεν μου έδωσε περιθώριο να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αν ήξερε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα, εκείνος, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, θα έπαιρνε προστασία. Κυκλοφορούσε με βεσπάκι, γιατί δεν του άρεσε να είναι στην κίνηση και δεν είχε κάποιον για προστασία. Δεν φορούσε ούτε κράνος. Ήθελε να αισθάνεται ελεύθερος και έπαιρνε και τα παιδάκια πάνω στο βεσπάκι, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου και τον μάλωνα. Δεν φοβόταν κάτι».

 

Διάβασε επίσης: Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στην πασαρέλα, 5 μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της! (Φώτος)

 

Για όσα ακούστηκαν για τον ίδιο και αφορούσαν το παρελθόν του, η Βικτώρια δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν ισχύει τίποτα. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Καμία σχέση με όσα ακούγονταν στις ειδήσεις. Έβγαζαν άσχημα πράγματα, χωρίς να γνωρίζουν τον άνθρωπο, κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Για μένα, αλλά και για τους περισσότερους που τον γνώρισαν στην Ελλάδα, ο Γιάννης ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Κανένας δεν θα πει ούτε μια κακιά λέξη. Δεν περίμενα ποτέ να μπει στο στόχαστρο κάποιων. Και πιστεύω ότι ούτε ο Γιάννης το περίμενε. Γιατί έχουμε μια οικογένεια. Δεν πρέπει να προστατεύουμε την οικογένεια; Και αυτό είναι που με τρώει μέσα μου: Ποιος και γιατί… Δεν υπήρχε κάτι που να μας κάνει να φοβόμαστε. Ήμασταν χαρούμενοι, πηγαίναμε ταξίδια με τα παιδιά μας, βγαίναμε στο κέντρο της Γλυφάδας στις κούνιες και στον παιδότοπο. Ο άνδρας μου δούλευε και επέστρεφε στις 3 το μεσημέρι από τη δουλειά του.

Για εκείνην, ο Γιάννης Μακρής είναι ακόμη ζωντανός. Όταν αναφέρεται σε αυτόν χρησιμοποιεί ενεστώτα και όπως δήλωσε στη συνέντευξή της, τον αισθάνεται συνεχώς δίπλα της.

Κλείνοντας, η ίδια ανέφερε για τον χαρακτήρα του άντρα της: «Ο Γιάννης ήταν το καλύτερο παιδί. Ο καλύτερος άνθρωπος και όχι μόνο μέσα στην οικογένεια, αλλά και με τους φίλους του, ακόμη και με αγνώστους. Βοηθούσε τους ανθρώπους και, αν είχε πρόβλημα κάποιος, έτρεχε να του συμπαρασταθεί. Σε μένα – από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο πρόβλημα – έλεγε πάντα «Αχ αγαπούλα μου, δεν πειράζει». 

 

Διάβασε επίσης: 

Βικτώρια Καρύδα: Συγκινεί η ανάρτηση της με τον Γιάννη Μακρή από τις δυο εγκυμοσύνες της!

 

Βικτώρια Καρυδά: Ξέσπασε μιλώντας για τους δολοφόνους του συζύγου της! «Είναι σκουπίδια» (Βίντεο)

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ