Thumbnail

Μαρία Ιωάννου: Εγκαταλείπει την τηλεόραση; Τι αναφέρει η ίδια;  Μαρία Ιωάννου: Εγκαταλείπει την τηλεόραση; Τι αναφέρει η ίδια; 

Αποκαλυπτική η ηθοποιός σε συνέντευξη της 
Τις τελευταίες βδομάδες υπάρχει έντονα η φήμη πως η αγαπημένη ηθοποιός αφήνει την τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να υπήρχε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ίδια. 

Η Μαρία Ιωάννου ωστόσο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Down Town” και στη δημοσιογράφο Νατάσσα Γεωργίου, απαντώντας και στα δημοσιεύματα που ακούγονται για την αποχή της από την τηλεόραση.

 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το θέμα η ίδια ανέφερε πως: «Δεν αφήνω την τηλεόραση, επειδή κάνω και κάτι άλλο. Άλλωστε, είμαι παιδί της τηλεόρασης. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Αποφάσισα να ασχοληθώ πιο πολύ με το κομμάτι του σεναρίου. Μετά από σπουδές στο αντικείμενο, γιατί τίποτα δεν γίνεσαι επειδή το δηλώνεις -είμαι αυτής της φιλοσοφίας- ασχολούμαι με αυτό που με γεμίζει πολύ δημιουργικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνω την υποκριτική. Απλώς, αυτή την περίοδο, έχει πάει λίγο πίσω στις προτεραιότητές μου και για να ξεκουραστώ, αλλά και μέχρι να βρεθεί κάτι που πραγματικά θα με ιντριγκάρει για να κάνω». 

 

Διάβασε ακόμη: Μαρία Ιωάννου: Οι ευχές στον σύζυγό της για τα γενέθλια του και οι σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες

 

Για το θέμα της ηλικίας και το χρόνο που περνά, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! Τι άλλο θα έπρεπε να είναι; Μια ευκαιρία για να γιορτάζουμε με τους φίλους μας τα γενέθλιά μας. Έτσι κι αλλιώς, οι άνθρωποι πλέον γερνούν επειδή αποφασίζουν να γεράσουν. Αυτό πιστεύω εγώ».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Μαρία Ιωάννου: Δες την αγκαλιά με τον σύζυγο της 15 χρόνια πριν! (Φώτο)

 

Μαρία Ιωάννου: Έκοψε τα μαλλιά της καρέ και είναι μια κούκλα! (Φώτο)

 

 

 

Home