Thumbnail

Ελευθερία Ελευθερίου: Επική τούμπα φορώντας πανύψηλα τακούνια! (Βίντεο) Ελευθερία Ελευθερίου: Επική τούμπα φορώντας πανύψηλα τακούνια! (Βίντεο)

Ανέβασε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Η Κύπρια τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει στις extreme εμφανίσεις, τόσο στις βραδινές της εμφανίσεις, όσο και στην καθημερινότητα της.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ψηλοτάκουνα, που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ, ενώ καταφέρνει πάντα να ισορροπεί άψογα πάνω σε αυτά. 

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν όπως θα ήθελε στην  τελευταία της εμφάνιση, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα πανύψηλο τακούνι που είναι δύσκολο να περπατήσεις εύκολα. 

 

Διάβασε ακόμη: Γιώργος Μπόγρης: Αρνείται τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου και δίνει την απάντηση του! (Φώτο) 

 

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βρέθηκε σε κάποιο μαγαζί με παπούτσια για να δοκιμάσει μερικά ζευγάρια προκειμένου να επιλέξει, ίσως για τις ανάγκες κάποιου βίντεοκλιπ ή για εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει. 

Στο βίντεο βλέπουμε την Κύπρια τραγουδίστρια να φοράει τα ψηλοτάκουνα και γεμάτη αυτοπεποίθηση ξεκινάει να περπατήσει με στυλ και χάρη! Για λίγα δευτερόλεπτα πήγαινε μια χαρά, ενώ όταν σταμάτησε για να ποζάρει, έχασε την ισορροπία της χωρίς ποτέ να δούμε το… πέσιμο της! 

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ελευθερία Ελευθερίου: Sexy και όποιος αντέξει (Φωτό) 

Home