Thumbnail

Ελένη Χατζίδου: Εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με φουσκωμένη κοιλίτσα! (Βίντεο) Ελένη Χατζίδου: Εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με φουσκωμένη κοιλίτσα! (Βίντεο)

Δες πόσο μεγάλωσε η κοιλίτσα της – Πόσο μηνών είναι;
Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα η Ελένη Χατζίδου, την ώρα που ο γνωστός παρουσιαστής έκανε το μονόλογο του στην αρχή της εκπομπής! 

Φορώντας το χαρακτηριστικό τούλι στα μαλλιά της, που φοράει και στο εξώφυλλο του νέου της single, «Η Μικρή Ελένη», η αγαπημένη τραγουδίστρια “μπούκαρε” στο πλατό κάνοντας έκπληξη στον παρουσιαστή. 

Όπως το ανακοίνωσε και η ίδια, διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ αυτή ήταν και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. 

Στο πλευρό της βρισκόταν και ο αγαπημένος της σύντροφος Ετεοκλής Παύλου, που είναι τρισευτυχισμένος με την εξέλιξη της σχέσης τους. 

 

Διάβασε ακόμη: Ελένη Χατζίδου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί! (Βίντεο)

 

Η Ελένη τραγούδησε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά μία διασκευή της μεγάλης της επιτυχίας «Χειρότερα» ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής αφότου έπιασε την κοιλιά της έκανε πρόβλεψη για το φύλο του μωρού.

Ο ίδιος ανέφερε πως είναι σίγουρα αγόρι, επιβεβαιώνοντας την χθεσινή πρόβλεψη που έκανε από την εκπομπή της και η Ελένη Μενεγάκη! 

 Δες το απολαυστικό απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ελένη Χατζίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τις φήμες εγκυμοσύνης (Φώτο)

 

Ελένη Χατζίδου: Ανέβασε φωτογραφία πριν και μετά την πλαστική στη μύτη! (Φώτο)

 

 

 

 

Home