Tα βρετανικά tabloids απαιτούν να δουν το βασιλικό μωρό αμέσως μετά τη γέννησή του

Τα τελευταία 40 χρόνια, η παράδοση θέλει τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να ποζάρουν έξω από το St. Mary's Hospital (όπου συνήθως γεννούν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας) μετά τη γέννηση. Το ζευγάρι, όμως, για άλλη μια φορά πάει κόντρα στα βασιλικά εθιμοτυπικά και ανακοίνωσε πως  θα μοιραστούν οι ίδιοι τις φωτογραφίες του μωρού τους όταν θα έχουν "την ευκαιρία να γιορτάσουν ιδιωτικά ως νέα οικογένεια".

Τα βρετανικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως αυτή η κίνηση πάει κόντρα στα royal δικαιώματά τους, σύμφωνα με τους Times. "Το κοινό έχει το δικαίωμα να ξέρει για τις ζωές εκείνων που πληρώνουν με τους φόρους τους. Είτε θα το αποδεχτείτε αυτό, είτε θα είστε ιδιωτικοί πολίτες. Όχι και τα δύο".

Διάβασε ακόμη: 

Η Meghan Markle μιλά για την εγκυμοσύνη της

Meghan Markle: Μάθαμε πότε γεννάει η Δούκισσα του Sussex! (Φώτος)

 

Εδώ και χρόνια, λέγεται πως ο Harry διατηρεί μια εχθρική σχέση προς τα media εξαιτίας του τραγικού θανάτου της μητέρας του. Παρόλο που η τραγωδία κατέδειξε ως υπάιτιο τον οδηγό που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο ίδιος φαίνεται πως θεωρεί υπαίτιους τους paparazzi που την καταδίωκαν. Τα συναίσθηματά του φαίνεται να συμμερίζεται και η σύζυγός του, καθώς άτομα του περιβάλλοντος της υποστηρίζουν ότι αισθάνεται άβολα με την ιδέα μιας στημένης φωτογράφησης αμέσως μετά τη γέννα. 

Ένας από τους φωτογράφους της εφημερίδας The Sun, δήλωσε: "Φωτογράφησα τον Harry όταν εμφανίστηκε στην αγκαλιά της Diana και θα ήθελα να τον φωτογραφήσω και όταν θα εμφανιστεί με το δικό του μωρό. Είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, με τα πρακτορεία στοιχημάτων να ποντάρουν σε ονόματα. Είναι ένα αρκετά μεγάλο event".

 

Πηγή 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ