Thumbnail

Meghan Markle: Μάθαμε πότε γεννάει η Δούκισσα του Sussex! (Φώτος) Meghan Markle: Μάθαμε πότε γεννάει η Δούκισσα του Sussex! (Φώτος)

Μετράνε αντίστροφα για τον ερχομό του παιδιού τους
Η Βασιλική οικογένεια έχει παράδοση στο να μην ανακοινώνει οτιδήποτε αφορά ένα βασιλικό μωρό, καθώς ποτέ δεν αποκαλύπτει ούτε το φύλο του μωρού, ούτε την ημερομηνία γέννησής του, αλλά αυτή την φορά η Meghan Markle, φαίνεται πως αποφάσισε να μην είναι τόσο μυστικοπαθής.

Τον Οκτώβριο, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, με την Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry, να καλωσορίζουν το πρώτο τους παιδί την άνοιξη. 

 

Η Δούκισσα του Sussex ωστόσο, πήρε από μόνη της την πρωτοβουλία και είπε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε γεννάει το πρώτο της παιδί. 

Σύμφωνα με την The Sun, οι αποκαλύψεις από την Meghan Markle έγιναν τα Χριστούγεννα όταν το ζεύγος περπατούσε προς την εκκλησία ενώ γύρω του είχε μαζευτεί κόσμος που περίμενε να τους χαιρετήσει και να ανταλλάξει μερικές κουβέντες μαζί τους.

 

Σε κάποια στιγμή, μέλη της Βασιλικής οικογένειας κοντοστάθηκαν στον δρόμο και χαιρέτησαν μερικούς από όσους είχαν μαζευτεί για να τους δουν από κοντά.

Η Meghan Markle δεν δίστασε να αποκαλύψει και σε μία γυναίκα που την ρώτησε για το μωρό της πότε γεννάει.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία», ανέφερε η ίδια, κάνοντας έτσι πολλούς να απορούν για το πότε ακριβώς θα γεννήσει.

 

Πολλοί θεωρούν πως η Δούκισσα του Sussex, θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα στα τέλη Μαρτίου, όπου και μπαίνει η άνοιξη.

Ωστόσο με αυτή την δήλωση, αλλά και λόγω της φουσκωμένης της κοιλιάς που τώρα φαίνεται πιο πολύ από ποτέ, πολλοί αναφέρουν πως η ίδια θα γεννήσει λίγο πιο νωρίς.

 

Διάβασε επίσης:

Ο λόγος που η Kate Middleton και η Meghan Markle δεν συμπαθιούνται 

Η αντίδραση της Meghan Markle όταν ένιωσε το μωρό της να κλωτσά (Βίντεο)

 

 

Home