Thumbnail

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Παντρεύεται ο κριτής του Master Chef; (Φώτο) Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Παντρεύεται ο κριτής του Master Chef; (Φώτο)

Απαντά μέσα από ένα tweet – Τι λέει ο ίδιος;
Μέσα από το Master Chef, έγινε ένας από τους πιο αγαπητούς κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, με τον ίδιο να απολαμβάνει κάθε στιγμή κατά την διάρκεια των επεισοδίων. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ωστόσο, είναι τακτικός χρήστης του Twitter, με τις περισσότερες του αναρτήσεις να αφορούν το Master Chef, ενώ πολλές είναι οι φορές που τρολάρει μοναδικά το ριάλιτι μαγειρικής. 

Αυτή τη φορά, όμως, ήταν ένα άρθρο που αφορούσε την προσωπική του ζωή που του τράβηξε την προσοχή και φυσικά, το σχολίασε με χιούμορ, κάνοντας tweet στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

Διάβασε ακόμη: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αυτοτρολάρεται και το γουστάρει! Δες τη φωτογραφία

 

Συγκεκριμένα το άρθρο με τίτλο «Παντρεύεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;», κέντρισε το ενδιαφέρον του σεφ, καθώς πρόκειται για μια αστρολογική ανάλυση που προβλέπει πότε θα «νοικορευτεί». 

Ο ίδιος πήρε θέση για το θέμα, ξεκαθαρίζοντας αρχικά ότι το ζώδιο που του χρεώνουν (Ζυγός) είναι λάθος! 

Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά: «Εξαιρετική προσέγγιση… Φοβερή ακρίβεια… Τα άστρα μίλησαν… Ελπίζω να μην επηρεάζει το γεγονός ότι η ανάλυση είναι για άλλο ζώδιο… Οεο…».

 

Διάβασε επίσης: 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τρολάρει το «κουλί» του Χαράλαμπου από το Παλαιχώρι (Φώτο)

 

Home