Thumbnail

Λευτέρης Σουλτάτος: Απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή! Δεν είχαμε ιδέα (Βίντεο) Λευτέρης Σουλτάτος: Απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή! Δεν είχαμε ιδέα (Βίντεο)

Τι αναφέρθηκε για τον σύντροφο της Βάσως Λασκαράκη;
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύει η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, που φέτος το καλοκαίρι θα ανεβούν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του γνωστού σεφ και αναμένεται να απασχολήσει πολύ τα Μέσα! 

Απ’ την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, ήρθαν στη δημοσιότητα διάφορες λεπτομέρειες για το παρελθόν του γνωστού σεφ. 

 

Διάβασε ακόμα: Λευτέρης Σουλτάτος - Βάσω Λασκαράκη: Μάθαμε πότε παντρεύονται! (Βίντεο)

 

Σήμερα, ωστόσο, μάθαμε ακόμη κάτι που ακούσαμε για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ανέφερε πως ο Λευτέρης Σουλτάτος φαίνεται να έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά από δύο διαφορετικές γυναίκες και όχι ένα όπως γνωρίζαμε. 

Μάλιστα, ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα είναι ότι έχουν από έναν γάμο στο ενεργητικό τους και ένα παιδί. Εμένα τις προάλλες -δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα αυτό- μου ήρθε ένα μήνυμα ότι υπάρχει και άλλη μία πρώην σύζυγος του Λευτέρη Σουλτάτου. Έχει δύο παιδιά, από δύο διαφορετικές γυναίκες. Μάλιστα, μου έστειλαν και φωτογραφία εκείνης της κυρίας».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο (Φώτο)

 

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Ξεκίνησαν μποξ και μας δείχνουν στιγμιότυπα της προπόνησης τους! (Βίντεο)

 

 

Home