Thumbnail

Μαρία Κορτζιά: Μόλις έκανε την πρώτη πρόβα για το νυφικό της! (Φώτο) Μαρία Κορτζιά: Μόλις έκανε την πρώτη πρόβα για το νυφικό της! (Φώτο)

Άρχισαν οι προετοιμασίες για το γάμο τους!
Πίσω στην Κύπρο βρίσκεται για λίγες ημέρες η Μαρία Κορτζιά που ταξίδεψε με τον σύντροφο της Πιέρο Σωτηρίου καθώς ο Κύπριος διεθνής έχει αγώνα με την Εθνική Κύπρου.

Το αγαπημένο ζευγάρι που διαμένει τους τελευταίους μήνες στην Κοπεγχάγη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πιέρου, όποτε βρίσκουν ευκαιρία ξεκλέβουν χρόνο για να βρίσκονται στην Κύπρο, πλάι στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως έγινε γνωστό το 2019 θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού, με την Μαρία Κορτζιά να ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες αλλά άρχισε να βλέπει και το θέμα νυφικού, που θα το ετοιμάσει για την ίδια ο Κύπριος σχεδιαστής, Ανδρέας Ζαννετίδης.

Ο σχεδιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την συνάντηση τους, γράφοντας μάλιστα πως έκαναν την πρώτη τους συνάντηση για το νυφικό που θα φορέσει στο γάμο της.

Να σας ενημερώσουμε πως η Μαρία Κορτζιά μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του mylife.com.cy, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις επόμενες ημέρες.

Δείτε την φωτογραφία τους:

 

Home