Thumbnail

Τάσος Τρύφωνος: Ο καλεσμένος για τον οποίο είναι ευγνώμων (βίντεο) Τάσος Τρύφωνος: Ο καλεσμένος για τον οποίο είναι ευγνώμων (βίντεο)

Το μήνυμα του παρουσιαστή
Ο παρουσιαστής θα έχει, την άλλη Κυριακή στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ, καλεσμένη τη Μαρινέλλα.

Ο Τάσος Τρύφωνος, με μια ανάρτηση του στο instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τη Μαρινέλλα για την τιμή που του κάνει να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του.

Η τραγουδίστρια, εδώ και χρόνια, αρνείται να εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς δεν της αρέσει να βγαίνει στην τηλεόραση. Ωστόσο, η ίδια αποδέχτηκε την πρόταση του παρουσιαστή, παραχωρόντας μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ και στο ΡΙΚ.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Σε ποια σειρά θα εμφανιστεί ως guest

Έτσι, ο παρουσιαστής, ευχαρίστησε τη «μεγάλη κυρία» δημόσια:

«Ευχαριστώ τη «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού για το μεγάλο δώρο που μου έκανε. Γνωριζόμαστε χρόνια και αγαπιόμαστε με τη Μαρινέλλα. Κάναμε μαζί ραδιοφωνικές και έντυπες συνεντεύξεις αλλά πάντα ήταν αρνητική σε τηλεοπτική συνέντευξη. Εδώ και δεκαετίες της ζητάνε συνέντευξη όλα τα κανάλια και όλοι οι δημοσιογράφοι αλλά αρνείται να βγει στην τηλεόραση. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή που έκανε σε μένα, το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ και στο ΡΙΚ , τη δημόσια τηλεόραση της Κύπρου, να μας παραχωρήσει μια μοναδική-σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και να μιλήσει για όλα. Θα την ευχαριστώ για πάντα !!! Κυριακή 5 Μαΐου στις 21.30 στο ΡΙΚ1 & ΡΙΚHD»

Ιωάννα Λαμπροπούλου: Πώς την επηρέασε το Game Of Thrones (Φώτο)

Αντρέας Αριστοτέλους: Επισκέφθηκε τον συνονόματό του στο μαιευτήριο (Φώτο)

Η εκπομπή με τη συνέντευξη της Μαρινέλλας, θα προβληθεί την Κυριακή 5 Μαίου στις 21:30, από το ΡΙΚ 1.

Δες πιο κάτω την ανάρτηση του Τάσου Τρύφωνος στο instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευχαριστώ τη «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού για το μεγάλο δώρο που μου έκανε. Γνωριζόμαστε χρόνια και αγαπιόμαστε με τη Μαρινέλλα. Κάναμε μαζί ραδιοφωνικές και έντυπες συνεντεύξεις αλλά πάντα ήταν αρνητική σε τηλεοπτική συνέντευξη. Εδώ και δεκαετίες της ζητάνε συνέντευξη όλα τα κανάλια και όλοι οι δημοσιογράφοι αλλά αρνείται να βγει στην τηλεόραση. Είναι πολύ μεγάλη η τιμή που έκανε σε μένα, το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ και στο ΡΙΚ , τη δημόσια τηλεόραση της Κύπρου, να μας παραχωρήσει μια μοναδική-σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και να μιλήσει για όλα. Θα την ευχαριστώ για πάντα !!! Κυριακή 5 Μαΐου στις 21.30 στο ΡΙΚ1 & ΡΙΚHD. @rik_cybc #tetatet #interview #talkshow #marinella #rik1 #rik #cybc #ilovemyjob #tv #cyprustv #greeksinger #singer #star #tasostrifonos #tasostryfonos #music #greekmusic #instagram #tagsforlikes #athens #Μαρινέλλα #συνέντευξη

A post shared by Tasos Tryfonos (@tasostrifonos) on

 

Home