Thumbnail

Σάκης Ρουβάς: Κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη (Φώτο) Σάκης Ρουβάς: Κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη (Φώτο)

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ
Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με την ευτυχία τους να ολοκληρώνεται με τα τέσσερα παιδιά του. 

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας, να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία τους!

 

 

Είναι γνωστό άλλωστε πως τόσο ο τραγουδιστής όσο και το εντυπωσιακό μοντέλο, αφιερώνουν αρκετές ώρες της ημέρας στα παιδιά τους, κάνοντας δραστηριότητες μαζί, ενώ λατρεύουν τις οικογενειακές διακοπές. 

 

Διάβασε ακόμη: Madwalk: Ο Σάκης Ρουβάς και η Marina Jungwirth από την Κύπρο εντυπωσίασαν με το «Shallow»! (Βίντεο)

 

Χθες ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τα χέρια εκείνου και της Κάτιας, με τη λεζάντα να γράφει: «Θα ´μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ.. Off we go!». 

Όπως καταλάβαμε το ζευγάρι θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα μακριά από την ένταση της Αθήνας, χωρίς να γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, ο προορισμός που θα βρεθούν. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θα ´μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ...? Off we go! #roadtrip #easter #getaway #together #mbambassador

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

 

Διάβασε επίσης: 

Σάκης Ρουβάς: Ζητά δημόσια συγνώμη στον Γιώργο Λάνθιμο! (Βίντεο)

 

Σάκης Ρουβάς και Ευριδίκη ακούνε το "Replay" και ενθουσιάζονται με την Τάμτα! (Βίντεο)

 

 

Home