Thumbnail

Χριστιάνα Αντωνίου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της για το bullying που δέχτηκε η μητέρα της! (Βίντεο) Χριστιάνα Αντωνίου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της για το bullying που δέχτηκε η μητέρα της! (Βίντεο)

«Η μαμά δέχτηκε bullying γιατί δεχόταν στο σπίτι τα παιδιά....»
Είναι από τα πιο αυθόρμητα πλάσματα της Κυπριακής τηλεόραση. Η Χριστιάνα Αντωνίου μέσα από την παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, μοιράστηκε με τον κόσμο πολλές προσωπικές της ιστορίες, ενώ αυτό που ανέφερε χθες στην εκπομπή μας συγκλόνισε. 

Με αφορμή τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη ότι θεωρεί οικογένειά την οικογένεια του γιου του αναφερόμενο και στην πρώην σύζυγό του και τη νέα οικογένειά που δημιούργησε, η νεαρή δημοσιογράφος μοιράστηκε και μια δική της ιστορία. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως και ο πατέρας της δημιούργησε μετά το διαζύγιο με τη μητέρα της τη δική του οικογένεια και η μητέρα της δεχόταν τα δύο παιδιά στο σπίτι τους με πολλούς να κατακρίνουν αυτή την πράξη της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η μαμά μου τους έλεγε είναι τα αδέρφια των παιδιών μου άρα και δικά μου παιδιά αλλά πολλοί δεν το καταλάβαιναν. Της έκαναν bullying κανονικά». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

πηγή βίντεο: ilovestyle

Home