Thumbnail

Θοδωρής Μαραντίνης: Ανέβασε instastory με αναφορά στη Σίσσυ Χρηστίδου! (Φώτο) Θοδωρής Μαραντίνης: Ανέβασε instastory με αναφορά στη Σίσσυ Χρηστίδου! (Φώτο)

Δες την τρυφερή φωτογραφία 4 ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους
Ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς θεωρείτο ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ήδη τις πρώτες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, μιλώντας για τις δύσκολες μέρες μετά το χωρισμό. 

Η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Χαλκιδική, με τα δυο τους παιδιά και το ένα από τα δυο σκυλιά που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της. 

Η ίδια μάλιστα έκανε μια ανάρτηση έχοντας στην αγκαλιά της το σκυλάκι, με τον Θοδωρή Μαραντίνη, να σχολίασε τη φωτογραφία βάζοντας καρδούλες κάτω από την ανάρτηση της παρουσιάστριας.   

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank u @filar3ti for capturing this precious moment... ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy ??‍? (@sissychristidou) στις

 

 

 

Διάβασε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Σπάει τη σιωπή της και μιλά για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη (Βίντεο)

 

Ο τραγουδιστής ωστόσο, μέχρι πριν λίγες ώρες απείχε από τα social media, ενώ έκανε την επανεμφάνιση του με ένα instastory. 

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία βλέπουμε τον Θοδωρή Μαραντίνη να είναι μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με το δεύτερο σκυλάκι που είχε αποκτήσει όσο καιρό ήταν μαζί με την παρουσιάστρια. Στη φωτογραφία έκανε tag την Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ στη λεζάντα έγραψε «ερχόμαστε», αφήνοντας να εννοηθεί πως θα περάσουν μαζί κάποιες ημέρες μαζί με τα παιδιά τους, που είναι και η προτεραιότητα τους. 

 

 

 

Διάβασε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Τι αφαίρεσαν από τα προφίλ τους στο instagram

 

Home