Thumbnail

Το πασχαλινό ατύχημα της Θέκλας Πετρίδου (Φώτο) Το πασχαλινό ατύχημα της Θέκλας Πετρίδου (Φώτο)

«Μόνο εγώ θα μπορούσα να το πάθω»
Η γνωστή ψυχολόγος, πέρασε τη χθεσινή μέρα του Πάσχα μαζί με την οικογένειά της.

Η Θέκλα Πετρίδου, ωστόσο, είχε ένα μικρό ατύχημα καθώς κόπηκε με το μαχαίρι του φρούτου την ώρα που έπλενε φρούτο. 

Λόγω του μικρού ατυχήματος, χρειάστηκε να κάνει μερικές ραφές στο δεξί της χέρι. Το ράψιμο έγινε, επιτόπου, από τον αδελφό της, ο οποίος είναι ορθοπεδικός χειρουργός.

Διάβασε επίσης: 

Θέκλα Πετρίδου: Κερδίζει ή χάνει στο τσούγκρισμα πασχαλινού αυγού; (Βίντεο)

Χάρης Αριστείδου: Χθες είχε γενέθλια! (Φώτος)

Παρ' όλα αυτά, η ίδια αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό, όπως φαίνεται κι απ' όσα έγραψε σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δες πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση της Θέκλας Πετρίδου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Κυριακή του Πάσχα ήταν περιπετειώδης! Μετά το πασχαλινό τραπέζι είπα να πλύνω κανά πιάτο στο διαμέρισμα και κατάφερα να κοπώ με το μαχαίρι του φρούτου! Μόνο εγώ θα μπορούσα να το πάθω??? Ευτυχώς έχουμε ορθοπεδικό χειρουργό «γιόρκιν» και με έραψε σαν καινούρια. Φαίνεται πως χτύπησα αρτηρία μέσα στην επιτυχία μου. Από την αιμορραγία αδυνάτισα περίπου 50 γραμμάρια! Λέω στον αδελφό μου: ευτυχώς ένα ποτήρι κρασί ήπια στο τραπέζι, καθώς μου έκανε το μικροχειρουργείο με τοπική αναισθησία. Εσύ ένα, εγώ όμως; Μου απαντά με πάσα σοβαρότητα ??? Το χιούμορ είναι χαρακτηριστικό στην οικογένεια μας. Σε αυτή την περίπτωση και τον κόκκινο ??? Τώρα ήρθαμε στην μία και μοναδική βαφτιστήρα μου @elpidapapacharidimou Ελπίδα μου ❤️❤️❤️ Νονός και σύζυγος της βαφτιστήρας, @petsasdimitriou αρσενικά παλαιάς κοπής #theklapetridou #greekeaster #goddaughter #lovemybrother❤️

A post shared by Θέκλα Πετρίδου (@theklapetridou) on

 

Διάβασε ακόμα: Τάσος Τρύφωνος: Συναντήθηκε με Κορτζιά και Πιέρο στην Κοπεγχάγη (Βίντεο)

Home