Thumbnail

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον γάμο τους!  Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τον γάμο τους! 

Η όμορφη ηθοποιός μας δείχνει την εντυπωσιακή της βέρα
Τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους, διανύει το ερωτευμένο ζευγάρι, ύστερα από τον μυστικό τους γάμο, τη Δευτέρα του Πάσχα στην Κρήτη. 

Δύο ημέρες μετά και συγκεκριμένα, χθες Πρωτομαγιά η όμορφη ηθοποιός και ο σύζυγος της, έκαναν τις πρώτες τους αναρτήσεις στο Instagram και μας έδωσαν μια γεύση για το πως περνούν τις πρώτες μέρες ως παντρεμένοι.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε αποσπάσματα όπου βλέπουμε το σύζυγο της να ετοιμάζει το φαγητό της Πρωτομαγιάς σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο, αλλά και την κατασκευή του πρωτομαγιάτικου στεφανιού.

 

Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την ηθοποιό να κρατά ένα στεφάνι, ενώ στο δεξί της χέρι φαίνεται ξεκάθαρα η εντυπωσιακή βέρα της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και κορίτσι του Μάη και μουστακαλής ? #crete #1stmay #airgoals #flowergoals #easterholidays #maybekind

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) στις

 

 

Διάβασε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Παντρεύτηκαν κρυφά στην Κρήτη!

 

 

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Σουλτάτος,  μας εύχεται Καλή Πρωτομαγιά και Καλή Όρεξη με μια φωτογραφία του φαγητού που μόλις βγήκε από τον φούρνο.

 

Το ζευγάρι παραμένει ακόμη στην Κρήτη, όπου έγινε και ο «μυστικός» τους γάμος. 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Ξεκίνησαν μποξ και μας δείχνουν στιγμιότυπα της προπόνησης τους! (Βίντεο)

 

Βάσω Λασκαράκη: Πώς είναι η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

 

 

 

Home