Thumbnail

Διονύσης Κωνσταντίνου - Ιφιγένεια Πιερίδου: Ποζάρουν για την καμπάνια Κύπριων σχεδιαστών (Φώτο) Διονύσης Κωνσταντίνου - Ιφιγένεια Πιερίδου: Ποζάρουν για την καμπάνια Κύπριων σχεδιαστών (Φώτο)

Το ερωτευμένο ζευγάρι σε χρέη μοντέλων
Η κάθε τους κοινή φωτογραφία αποτελεί θέμα σχολιασμού στα social media και όχι μόνο, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. 

Ο Διονύσης Κωνσταντίνου και η Ιφινένεια Πιερίδου φαίνεται πως διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, ενώ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Μάλιστα μια από τις τελευταίες τους αναρτήσεις, είδαμε την όμορφη ηθοποιό να αφήνει τα "σημάδια" του κραγιόν της, στα χείλη του γοητευτικού συντρόφου τους. 

 

Διάβασε ακόμη: Η Ιφιγένεια Πιερίδου "έπνιξε" στα φιλιά τον αγαπημένο της Διονύση Κωνσταντίνου! (Φώτο)

 

Αυτή τη φορά το ζευγάρι συνεργάστηκε για τις ανάγκες φωτογράφησης της νέας κολεξιόν των σχεδιαστών Τουμάζου Χαραλάμπους (TOMMASO) και Έφης - Εριέττας Μελανίδου, γνωστές ως EFIERI! Οι τρεις σχεδιαστές δημιούργησαν μια συλλογή με υψηλή αισθητική και η δημιουργικότητα, η οποία απευθύνεται σε κάθε σύγχρονο boem ταξιδιώτη, σε κάθε άνθρωπο που είναι λάτρης της μόδας, χωρίς να ξεχωρίζει φύλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε με τις δημιουργίες των Κύπριων σχεδιαστών, με το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό!

Δες την σχετική φωτογραφία: 

 

Διάβασε επίσης:

Η νέα συλλογή Æther Resort 2019  by TOMMASO x E F I E R I μόλις κυκλοφόρησε

 

Διονύσης Κωνσταντίνου – Ιφιγένεια Πιερίδου: Μπήκαν στην κουζίνα και έφτιαξαν φλαούνες (Βίντεο)

 

 

Home