Thumbnail

Ελένη Φουρέιρα: Λίγο πριν τη Eurovision δες την να κάνει πρόβες με τον Verka Serduchka (Βίντεο) Ελένη Φουρέιρα: Λίγο πριν τη Eurovision δες την να κάνει πρόβες με τον Verka Serduchka (Βίντεο)

Η εκρηκτικής τραγουδίστρια επιστρέφει φέτος στη σκηνή του διαγωνισμού, με μια εμφάνιση που θα συζητηθεί 
Μπήκαμε αισίως σε περίοδο Eurovision, καθώς σε λιγότερο από δύο βδομάδες θα δούμε την έναρξη της φετινής διοργάνωσης που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! 

Σήμερα το πρωί, μάλιστα, η κυπριακή αποστολή ταξίδεψε για το Τελ Αβίβ, όπου θα συναντηθούν με την Τάμτα για να ξεκινήσουν οι πρόβες. 

Στη σκηνή του διαγωνισμού, ωστόσο, θα ανεβεί και φέτος η Ελένη Φουρέιρα, σε μια μοναδική εμφάνιση. Η ίδια δεν θα ερμηνεύσει το «Fuego», με το όποιο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο στον περσινό διαγωνισμό, αλλά για να τραγουδήσει σε επανεκτέλεση το «Dancing Lasha Tumbai» του Verka Serduchka ,που εκπροσώπησε την Ουκρανία στον διαγωνισμό το 2007! 

 

Διάβασε ακόμη: Είναι επίσημο! Με αυτό το τραγούδι θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision 2019 η Φουρέιρα (Βίντεο)

 

Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν στο πλαίσιο γνωριμίας, ενώ έκαναν μαζί πρόβα το τραγούδι που η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει στον διαγωνισμό. 

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις πρόβες της μαζί με τον Verka, ο όποιος την καθοδηγεί στις χορευτικές κινήσεις του τραγουδιού!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studying some final moves with the real diva !!! @v_serduchka ❤️ see you in #telaviv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

 

Διάβασε επίσης: 

Είναι γεγονός: Η Μέρκελ ψήφισε την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision! (Βίντεο)

 

 

Ο μεγαλύτερος fan της Eurovision ξαναχτυπά και αντιδρά στο "Replay" της Τάμτα! (Βίντεο)

 

Home