Thumbnail

Σίσσυ Χρηστίδου: Δες τι ανέφερε στην πρώτη εκπομπή μετά το χωρισμό της! (Βίντεο) Σίσσυ Χρηστίδου: Δες τι ανέφερε στην πρώτη εκπομπή μετά το χωρισμό της! (Βίντεο)

Δώδεκα ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
Την Μεγάλη Τρίτη, 23 Απριλίου η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, είδηση που έπεσε κυριολεκτικά σαν «βόμβα» στην showbiz. 

Το γεγονός αυτό ξάφνιασε όλο τον κόσμο, καθώς έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι, ανεβάζοντας μάλιστα και λίγες ημέρες πριν κοινή τους φωτογραφία. 

Η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει γνωστή την είδηση μέσα στην περίοδο του Πάσχα, ενώ δεν είχε εκπομπή, για να αποφύγει μάλιστα και τη δύσκολη φάση των πρώτων ημερών. 

Δώδεκα ημέρες μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της επέστρεψαν στο τηλεοπτικό τους πόστο, φανερά ευδιάθετοι και ξεκούραστοι. 

 

Διάβασε ακόμη: Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Χωρίζουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας! (Φώτο)

 

Στην έναρξη της εκπομπής η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα! Καλώς ήρθατε σε αυτή τη χαρούμενη εκπομπή «Έλα χαμογέλα», είμαστε εδώ συντονισμένοι! Χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη ρε παιδιά! Ελπίζω να περάσατε όμορφα το Πάσχα σας». Στη συνέχεια, η Σίσσυ ρώτησε τους συνεργάτες της: «Τι κάνατε; Πώς περάσατε»;

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν προχώρησε σε καμία αναφορά επί του θέματος, όπως είχε δηλώσει στο μήνυμα της μέσα από τον λογαριασμό της στο youtube: «Δεν ήθελα να πω κάτι μέσα από την εκπομπή γιατί δεν είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι αρκετά ασφαλής».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Σίσσυ Χρηστίδου: Δες που βρίσκεται αυτές τις ημέρες μετά το χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη (Φώτο)

 

Σίσσυ Χρηστίδου: Σπάει τη σιωπή της και μιλά για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη (Βίντεο)

 

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Τι αφαίρεσαν από τα προφίλ τους στο instagram

 

 

 

Home