Thumbnail

Ατύχημα για πρώην παίκτρια του GNTM! Με ράμματα στο μάτι (Φώτο) Ατύχημα για πρώην παίκτρια του GNTM! Με ράμματα στο μάτι (Φώτο)

Τι συνέβη; Δες τη σοκαριστική φωτογραφία 
Σχεδόν πέντε μήνες μετά το τέλος του GNTM, τα κορίτσια που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι μοντέλων, συνεχίζουν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με κάθε τρόπο! 

Μια από τις πιο αντιδραστικές παρουσίες ήταν και η Άννα Τσακουρίδου, που ξεχώρισε απ’ την αρχή με πολλούς να την θεωρούσαν και φαβορί. 

Η ίδια μετά το παιχνίδι μπήκε δυναμικά στο χώρο της μόδας, ενώ συμμετείχε και σε βίντεοκλιπ τραγουδιστών, όπως της Josephine, της Τάμτα κα. 

 

Διάβασε ακόμη: Από το GNTM, πρωταγωνίστρια στο βίντεοκλιπ στης Τάμτα "Replay" (Βίντεο)

 

Το όμορφο μοντέλο είναι λάτρης των social media, όπου ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της στο Instagram. H τελευταία της ανάρτηση ωστόσο, προκάλεσε αίσθηση μιας και μας ενημέρωσε πως είχε ατύχημα στο μάτι της, που την ανάγκασε να κάνει τρία ράμματα! 

Με χιουμοριστική διάθεση η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Έχω κάνει και εγώ ράμματα στο μάτι, από μένα είναι όχι  #καλό μήνα. Edit P.S.: 3 είναι τα ράμματα αλλά τα άλλα 2 δε φαίνονται.. sooo I’ve done you a favor to show only one of them! Be grateful cause I’ll show them all».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Άννα Τσακουρίδου: Μετά το GNTM επέστρεψε στα παλιά της λημέρια! (Φώτος)

 

H Άννα Τσακουρίδου «πυροβολεί» την Εβελίνα: «Μιλούσε με υφάκι και μας φώναζε!»(Βίντεο)

 

 

 

Home