Thumbnail

ghd Christmas Competition! ghd Christmas Competition!

Προσθέστε μία πινελιά λάμψης στη λίστα των επιθυμιών σας αυτά τα Χριστούγεννα, με την πρέσα ghd gold® σε μαργαριταρένιο μπλε χρώμα, LIMITED EDITION!
To MyLife σε συνεργασία με την εταιρεία A.J. Vouros Ltd προσφέρουν σε 1 τυχερή ένα σίδερο ghd GOLD® GLACIAL BLUE limited edition, για να μεταμορφώσει την καθημερινότητά της!

ΠΙΟ ΛΕΙΑ, ΠΙΟ ΑΠΑΛΑ & ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΜΑΛΛΙΑ

Προσθέστε μία πινελιά λάμψης στη λίστα των επιθυμιών σας αυτά τα Χριστούγεννα, με την πρέσα ghd gold® σε μαργαριταρένιο μπλε χρώμα, LIMITED EDITION.

 Η βραβευμένη πρέσα ghd gold® διαθέτει τεχνολογία dual-zone για ανώτερη απόδοση. Με δύο αισθητήρες θερμοκρασίας νέας γενιάς, έναν σε κάθε πλάκα, η τεχνολογία dual-zone εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλο το μήκος των πλακών, για διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας styling στους 185°C, για πιο λεία, πιο απαλά και πιο υγιή στην όψη μαλλιά*. Ο κομψός σχεδιασμός, το στρογγυλό στέλεχος και οι λείες πλάκες σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ευέλικτο και άνετο styling, καθιστώντας το ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

vouros

 

 

Γίνετε η βασίλισσα του styling, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με το καλώδιο μήκους 2,7m, επαγγελματικών προδιαγραφών, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε styling όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, η αυτόματη λειτουργία αναμονής (sleep mode) διασφαλίζει την απενεργοποίηση της πρέσας μετά από 30 λεπτά αδράνειας, για ξέγνοιαστη χρήση, επιτρέποντάς σας να προσηλωθείτε στο styling που θέλετε να δημιουργήσετε.

Κάθε πρέσα ghd gold® glacial blue ολοκληρώνεται με ένα θερμοανθεκτικό κάλυμμα για πλάκες και μία θερμοπροστατευτική θήκη, κάνοντάς την ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό δώρο αυτά τα Χριστούγεννα. Η καθημερινότητά σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

 

Για περισσότερα https://www.facebook.com/ghdprocyprus/

Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα συμμετοχής για να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει στις  4 Ιανουαρίου. 

Create your own user feedback survey

 

 

Home