Workin' Moms: Η σειρά που θα ταυτιστείς μαζί της εάν είσαι μάνα κουράγιο

Εντάξει, όπως κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της, έχει το στοιχείο της υπερβολής και το Workin' Moms δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ουσία, όμως, είναι εκεί. 

Ποια είναι αυτή; Οι μαμάδες που μετά την άδεια μητρότητας επιστρέφουν στον επαγγελματικό στίβο και έχουν να αντιμετωπίσουν στερεότυπα, επιλόχειο κατάθλιψη, το στήθος τους που γεμίζει γάλα και δημιουργεί άβολες στιγμές στο γραφείο, ανταγωνιστικούς συναδέλφους που στα μάτια τους η μαμά-συνάδελφος είναι πάντα ο αδύναμος κρίκος, με την καθεμία να προσπαθεί με μαεστρία να τα ισορροπήσει όλα. Και σωστά, μάντεψες. Δεν τα καταφέρνουν.  

Οι πρωταγωνίστριες δεν έχουν τίποτα επιτηδευμένο πάνω τους. Δεν έρχονται να γυαλίσουν την πλασματική εικόνα που μοστράρουν ΜΜΕ και Instagram. Μοιάζουν ακριβώς σαν εμάς. Είναι γυναίκες με ανασφάλειες -η στιγμή που συγκρίνουν το στήθος τους είναι απίστευτα ρεαλιστική- που προσπαθούν να αναθερμάνουν τη σεξουαλική τους ζωή, να κατανοήσουν τα συναισθήματά τους και να φροντίσουν όχι μόνο τον σύντροφο και τα παιδιά τους, αλλά και τις ίδιες. Αν είσαι εργαζόμενη μαμά, θα ταυτιστείς μαζί τους. Η σειρά όμως δεν απευθύνεται μόνο σε αυτές. Θα την εκτιμήσει άνετα και μια single, η οποία πιθανόν να θέλει να παραμείνει -για τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον- ελεύθερη και ωραία. 

Ένα από τα δυνατά ατού είναι το χιούμορ και από τη στιγμή που αυτή η σειρά σού ρίχνει κατάμουτρα την ωμή αλήθεια, εννοείται πως δεν λείπουν οι βιτριολικές ατάκες και αθυροστομίες, όχι όμως σε σημείο που να φέρνει κανέναν σε άβολη θέση. Χωρίς υπερβολή, το Workin' Moms είναι σαν ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει τις δυσκολίες, αλλά και τις ομορφιές της μητρότητας, χωρίς να ωραιοποιεί τίποτα. Σαν κάποιος να κινηματογραφεί κρυφά τη ζωή σου. Μόνο που το σκηνικό μεταφέρεται προς Καναδά μεριά! 

 

Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 13 επεισόδια και ο δεύτερος είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη, 25 του μήνα. 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ