Thumbnail

Υπάρχει λόγος που αγαπάμε το Lost + Found Drinkery Υπάρχει λόγος που αγαπάμε το Lost + Found Drinkery

Για την ακρίβεια έχουμε πολλούς λόγους, αλλά αυτός είναι ο πιο ιδιαίτερος
To Lost + Found Drinkery δεν είναι καθόλου τυχαία που φιγουράρει τα τελευταία 4 χρόνια στη λίστα με τα "50 καλύτερα bars" στον κόσμο. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι τα πάντα πρωτότυπα cocktails του. Ή τουλάχιστον, δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η ίδια φιλοσοφία του, που όχι μόνο σε κάνει να αισθάνεσαι οικεία, σαν να βρίσκεσαι σ' έναν δικό σου χώρο, αλλά και το ότι φροντίζει να είναι ενεργό μέλος της κυπριακής κοινωνίας. Και αυτό το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Ποτά μπορείς να πιεις και στο σπίτι σου. Δε θέλουμε ο άλλος να λέει: Πάω εκεί για να πιω το τάδε ποτό, αλλά να το κάνει για τη συνολική εμπειρία που του προσφέρουμε. Τα ποτά είναι απλώς μέρος της”. Αυτή την απάντηση μού έδωσε πριν χρόνια ο Ντίνος Κωνσταντινίδης -ένας από τους ιδιοκτήτες του Lost + Found Drinkery- όταν του ζήτησα κλασικά να μου αποκαλύψει το μυστικό της επιτυχίας τους. 

Το να βάλεις την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη και να συγκαταλέγεσαι για 4 συνεχόμενα χρόνια στη λίστα με τα καλύτερα bars στον κόσμο δεν είναι ούτε απλό, ούτε τυχαίο. Ένα bar που στήθηκε μέσα σε δύσκολες εώς αντίξοες συνθήκες -το 2013 που το κούρεμα των καταθέσεων “ταρακούνησε” την εγχώρια οικονομία-  όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει, αλλά και να κάνει τη διαφορά. 

Διάβασε ακόμη: Μετά το γραφείο θα τα πούμε στο Lost + Found Drinkery

lost

Και αυτό οφείλεται στη δημιουργική ομάδα που το απαρτίζει. Άνθρωποι με πάθος και ταλέντο, που δουλεύουν ακούραστα, ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη, πρώτα και κύρια, για τον ίδιο τους τον εαυτό. Θα μπορούσαν άνετα να επαναπαυτούν, αλλά αυτό δεν ταιριάζει καθόλου στην ομάδα του Lost + Found. 

Όχι μόνο δεν επαναπαύονται, αλλά νοιάζονται και για την κοινωνία στην οποία ζουν, αποδεικνύοντας το με μια σειρά από εκδηλώσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Το 2013 ξεκίνησαν στην Κύπρο το γνωστό σε όλους μας Movember , με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη και γενικότερα θέματα που αφορούν την υγεία των ανδρών, πριν αυτό να καταχωρηθεί ως Charity στην Κύπρο. 

lostmovember

Στις αρχές του περασμένου μήνα, συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας αποκάλυψε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, τη νέα ταυτότητα της πρωτεύουσας της χώρας μας. Από αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της Λευκωσίας, δε θα μπορούσε να απουσιάζει το Lost + Found Drinkery, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να αναδεικνύει την πόλη στην οποία δραστηριοποιείται. Έτσι, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσιστικά cocktails τόσο πριν, όσο και μετά την παρουσίαση. 

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την εν λόγω εκδήλωση ΕΔΩ 

lost

Μια μέρα προηγουμένως, στις 3 Ιουνίου, η ομάδα του Lost + Found Drinkery βρέθηκε στο οίκημα του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά, ετοιμάζοντας ευφάνταστα cocktails, σε μια άκρως καλοκαιρινή εκδήλωση, που σκοπό είχε την ενίσχυση του σπουδαίου έργου που κάνει το Ίδρυμα σε Κύπρο και Κένυα. 

Περισσότερα για το event του Ιδρύματος Σοφία που έγινε ΕΔΩ 

lost

Γενικότερα, ο Ιούνιος ήταν ένας δραστήριος μήνας για την ομάδα του Lost + Found Drinkery, που έδωσε το παρών της στο Happy Hour For Life που διοργάνωσε το Καραισκάκειο Ίδρυμα. Συγκεκριμένα, στις 26 Ιουνίου, υποδέχθηκε στους κήπους του το κοινό, με στόχο να προφέρουν όσα περισσότερα παιδικά χαμόγελα γίνεται. Φυσικά, οι έμπειροι bartenders του Lost + Found Drinkery δρόσισαν τους καλεσμένους με τα cocktails που ετοίμασαν, ενώ ο γνωστός DJ Κύπρος Καραβιώτης διασκέδασε τους παρευρισκομένους με τις μουσικές του επιλογές. 

Περισσότερα για το καλοκαιρινό party του Καραϊσκάκειου ΕΔΩ 

karaiskakeio

Stay tune γιατί σίγουρα η δράση του Lost + Found Drinkery στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθυνής, δεν σταματά εδώ! 

 

Home