Thumbnail

Δύσκολος προβλέπεται ο Σεπτέμβριος γι' αυτά τα 3 ζώδια Δύσκολος προβλέπεται ο Σεπτέμβριος γι' αυτά τα 3 ζώδια

Δες αν ανήκεις σε αυτά που θα τα βρουν λίγο σκούρα
Ένας περίεργος μήνας είναι ο Σεπτέμβριος, καθώς είναι ένα νέο ξεκίνημα για πολλά πράγματα!

Τα τρία παρακάτω ζώδια θα δυσκολευτούν στην αρχή αλλά μετά θα πάνε όλα καλύτερα! Σιγά σιγά... μη βιάζεσαι! Θα γυρίσει ο τροχός! 

Καρκίνος

Πάρε μια βαθιά ανάσα. Το πρώτο μισό του μήνα δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο το δεύτερο. Με τον ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σου, θα αρχίσεις ξαφνικά να αμφισβητείς το ένστικτό σου. Μην σταματήσεις όμως να το ακολουθείς! Η πανσέληνος ίσως σε κάνει να νιώσεις άσχημα για κάτι αλλά κι αυτό, όπως όλα, θα περάσει.

Διάβασε ακόμη: Μήπως ανήκεις κι εσύ σε ένα από τα τέσσερα πιο έξυπνα ζώδια;

zodia2

Διάβασε ακόμη: Μήπως είσαι κακή φίλη;

Τοξότης

Αυτός ο μήνας ξεκινάει με έμφαση στα επαγγελματικά σου αλλά τα πράγματα θα γίνουν λίγο καλύτερα μόλις μπούμε στον Ζυγό. Θα αντιμετωπίσεις μια περίοδο στρες και η ενέργεια αυτή θα συνεχίσει να αυξάνεται πιθανόν μέχρι και την Πανσέληνο. Ηρέμησε οκ; Να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα και μην γίνεις σκληρός με τον εαυτό σου. 

Ιχθύς

Η περίοδος του Ζυγού θα αναταράξει την προσωπική σου ζωή, δεδομένου ότι ο ήλιος θα βρεθεί στον όγδοο οίκο σου που αφορά το σεξ, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις αλλαγές. Λαμβάνοντας υπόψιν και την Πανσέληνο, πιθανόν θα νιώσεις πιο ανήσυχος απ΄ ότι συνήθως όλο τον μήνα. Ζητήματα που αφορούν τον εαυτό σου και την προσωπική σου ζωή θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι αλλά μην ανησυχείς! Όλα είναι μέρος μιας διαδικασίας.

Διάβασε ακόμη: Τι φοβάσαι μην αποκαλυφθεί σύμφωνα με το ζώδιό σου

Πηγή

Home