Thumbnail

Η Φωτεινή Παπαδοπούλου σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της (βίντεο) Η Φωτεινή Παπαδοπούλου σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της (βίντεο)

Μιλά για την πολύχρονη δράση της στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, την καθημερινότητά της, την οικογένειά της και τα ταξίδια που τόσο αγαπά
Είχαν περάσει χρόνια από την τελευταία μας συνάντηση. Μαζί με την κα. Παπαδοπούλου, όμως, πάντα αισθάνεσαι οικεία, αφού είναι μια γενναιόδωρη οικοδέσποινα, που σε σκλαβώνει με τη σπάνια ευγένια της.

Δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις. Όταν το κάνει, όμως, δεν είναι καθόλου φειδωλή. Η Φωτεινή Παπαδοπούλου μιλά για το τι έχει κερδίσει η ίδια μέσα από τη φιλανθρωπική της δράση, για ποιο πράγμα αισθάνεται μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση ως πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού τα τελευταία 14 χρόνια, κατά πόσο έχει σκεφθεί το ενδεχόμενο να παραδώσει τη σκυτάλη σε έναν πιο νέο άνθρωπο και τις εκδηλώσεις για τα 45χρονα του Τμήματος Νέων. 

Παράλληλα, περιγράφει μια τυπική μέρα της καθημερινότητάς της, απαντά στο ερώτημα αν απέχει από την εικόνα της παραδοσιακής γιαγιάς, για το αν όντως είναι η ήρεμη δύναμη της οικογένειας Παπαδοπούλου, όπως έχει χαρακτηριστεί, ή αν υπάρχουν φορές που βγαίνει εκτός εαυτού. Και φυσικά, δεν παραλείπει να αναφερθεί στη μεγάλη της αδυναμία, τα ταξίδια και ποιος σταθμός απ' όσους έχει κάνει μέχρι σήμερα, της έχει μείνει πιο έντονα αποτυπωμένος στη μνήμη. 

Home