Thumbnail

Τα πιο εκδικητικά ζώδια Τα πιο εκδικητικά ζώδια

Πρόσεξε να μην μπλέξεις μαζί τους
Υπάρχουν άνθρωποι που συγχωρούν εύκολα και δεν κρατάνε κακία. Άλλοι που δεν ξεχνάνε μεν, ραγίζει το γυαλί δε. Υπάρχουν κι αυτοί που περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να εκδικηθούν, αφού ως γνωστόν η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Η αστρολογία υποσηρίζει πως τρία συγκεριμένα ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά. Αλίμονο, δηαδή, αν σε βάλουν στο στόχαστρο!

Σκορπιός: Θα βάλει σκοπό της ζωής του να σε καταστρέψει

Αν δεν φερθείς σωστά σε έναν Σκορπιό, θα ήταν σοφό να προσλάβεις έναν σωματοφύλακα και να είσαι πάντα σε ετοιμότητα. Η εκδίκηση είναι το δεύτερο όνομα του Σκορπιού και θα διαλέξει την πιο επίπονη μορφή εκδίκησης που μπορείς να σκεφτείς. Θα βεβαιωθεί πως θα ταπεινωθείς αρκετά, έτσι ώστε να ζητήσεις γονατιστή συγχώρεση. Δυστυχώς, ένας Σκορπιός δεν κάνει πίσω τόσο εύκολα. Στο μυαλό του, το να σου κάνει απλώς μια επίπληξη θα καταστρέψει την ισορροπία του σύμπαντος. Το να σου δώσει αυτό που σου αξίζει, είναι απλά δικαιοσύνη και υπάρχουν φορές που η εκδίκηση του θα είναι τόσο ακραία, που τελικά εκείνος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Βέβαια, ονειρεύεσαι αν πιστεύεις πως πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

εκδίκηση ζώδια

Καρκίνος: Ανυπομονεί να σε δει να αποτυγχάνεις 

Οι Καρκίνοι είναι από τα πιο περήφανα ζώδια. Αν πληγώσεις το εγώ τους, είτε με το να τους ταπεινώσεις, είτε με το να τους προδώσεις, τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν έχουν σκοπό τη δυστυχία σου. Οι Καρκίνοι θα κρατήσουν τον θυμό τους μυστικό, αλλά έτσι ώστε να τελειοποιήσουν την εκδίκησή τους, θα φορέσουν ένα ευχάριστο προσωπείο που θα σε κάνει να νομίζεις πως όλα είναι καλά. Αυτό φυσικά δεν ισχύει, και στο παρασκήνιο, ο Καρκίνος σε συκοφαντεί, σαμποτάρει την επιτυχία σου και καταστρέφει τον κόσμο σου, όσο εσύ δεν έχεις καταλάβει το παραμικρό. Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει όταν πια είναι πολύ αργά και ο Καρκίνος είναι εκεί για να το απολαύσει.

Ταύρος: Κρατάει για πάντα κακία και σε δηλητηριάζει με αυτή σιγά-σιγά

Ακόμη κι αν έχουν περάσει χρόνια από το γεγονός, ο Ταύρος δεν έχει ξεχάσει τι του έκανες και σίγουρα δεν σε έχει συγχωρέσει. Ενώ οι περισσότεροι θα είχαν αφήσει πίσω τους αυτό που έκανες μέχρι τώρα, η κακία που κρατάει ο Ταύρος είναι μόνιμη. Η εκδίκησή του είναι σκληρή, υπολογισμένη, αργή και βασανιστική. Παίρνουν τον χρόνο τους, και ενώ μπορεί να είναι αρκετά πραγματιστικοί για να κάνουν οτιδήποτε δραστικό, θα σου στείλουν τόση αρνητική ενέργεια, που μόνο αυτό θα είναι αρκετό. Η δικαιοσύνη είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον Ταύρο και θα κάνει τα πάντα για να πάρεις αυτό που σου αξίζει.

Πηγή 

Home