Μάθε ποιο είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει στη διακόσμηση φέτος το φθινόπωρο

Το «σκονισμένο» ροζ το συναντήσαμε στους τοίχους, τα καθιστικά, τις κουζίνες, το υπνοδωμάτιο και σε πολλά διακοσμητικά αντικείμενα. Τώρα – όπως θα διαπιστώσει κάποιος αν παρακολουθήσει τις τάσεις στο Pinterest – το όμορφο αυτό ροζ πρόκειται να αντικατασταθεί από ένα χρώμα που ανήκει στην ίδια κατηγορία, μόνο που αυτή τη φορά, η βάση είναι το γκρι. Το όνομά του; Stardew!

Το Stardew είναι η νέα τάση στα χρώματα της διακόσμησης και πρόκειται για ένα ήρεμο, «μουντό» γκρι, με μπλε και πράσινες αποχρώσεις. Ο συνδυασμός αυτός είναι μοναδικός, καθώς παράγει ένα χρώμα που φαίνεται ψυχρό, αλλά φέρει πολλά «θερμά» στοιχεία και συμβάλει σε μια ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Το Stardew μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με ρουστίκ ξύλο, έπιπλα σε χρώμα σβησμένου ασβέστη και διακοσμητικά από χυτοσίδηρο. Αν θέλεις μια πραγματικά μοντέρνα αισθητική, τότε συνδύασε το με μεταλλικά αντικείμενα, μοκέτες ποιότητας shaggy και γυάλινες επιφάνειες.

Αν είσαι επιφυλακτική με την εφαρμογή του χρώματος αυτού (αν και πρόκειται για ένα ιδιαίτερα διακριτικό και όμορφο χρώμα), σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με μερικές πινελιές, όπως διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα και ριχτάρια. Επίσης, μερικά μαξιλάρια στον καναπέ, ίσως σε βοηθήσουν να αποφασίσεις αν θέλεις να το ενσωματώσεις στη διακόσμησή σου.

Μη διστάσεις να το εντάξεις και στη διακόσμηση του μπάνιου σου, καθώς το Stardew είναι ιδανικό για να δώσει μια πολύ κομψή πινελιά. Χρησιμοποίησε το στο χρώμα της μπανιέρας ή τποθέτησε απλώς ένα σκαμπό. Είναι ιδανικά αν το πάτωμά σου είναι ξύλινο.

 Πηγή 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ