Thumbnail

O Executive Chef του Ομίλου Louis, Κυριάκος Σωτηρίου, μιλά για το Kitchen Stars (Βίντεο) O Executive Chef του Ομίλου Louis, Κυριάκος Σωτηρίου, μιλά για το Kitchen Stars (Βίντεο)

To νέο cooking-show που σκοπό έχει να αναδείξει υποσχόμενους νέους chefs, χαρίζοντας στον νικητή μια ανεπανάληπτη επαγγελματική ευκαιρία
Η Digital Tree σε συνεργασία με τον Όμιλο Louis και τις υπεραγορές Alphamega, παρουσιάζει το Kitchen Stars!

Με τις συμμετοχές να συνεχίζουν να συμπληρώνονται καθημερινά, η παραγωγή ετοιμάζει το «πεδίο μάχης», όπου οι τέσσερεις υποσχόμενοι chef θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν τον Executive Chef του Ομίλου Louis, Κυριάκο Σωτηρίου.

H κάμερα του Kitchen Stars πέτυχε τον Executive Chef Κυριάκο Σωτηρίου και, «κλέβοντας» λίγα λεπτά από το γεμάτο του πρόγραμμα, μας μίλησε για την αγάπη που τρέφει για την μαγειρική, αλλά και τα προσόντα που θέλει να δει στους υποσχόμενους chef που θα δοκιμαστούν στο Kitchen Stars με σκοπό να κερδίσουν την μοναδική επαγγελματική ευκαιρία που προσφέρει ο Όμιλος Louis: ένα μονοετές συμβόλαιο πρακτικής εργασιακής εξάσκησης στη Louis Hotels, ενώ θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε τέσσερα ελληνικά νησιά νησιά και να εργαστεί σε πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου.

 

Στο Kitchen Stars, το ταλέντο και το πάθος των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα, καθώς και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή και θα καθορίσουν ποιο θα είναι το επόμενο, μεγάλο αστέρι της κουζίνας του Kitchen Stars.

Στο Kitchen Stars, ο Executive Chef του Ομίλου Louis, Κυριάκος Σωτηρίου, θα σταθεί απέναντι από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους και θα κρίνει όχι μόνο την προσπάθεια, αλλά επίσης τις γνώσεις και την τεχνική. Η προσπάθεια του κάθε διαγωνιζόμενου ξεκινάει, έχοντας στην κατοχή του πέντε αστέρια, τα οποία, ανάλογα με την απόδοσή του κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, ενδεχομένως να χάσει ή διπλασιάσει. Όλα τα υλικά για τις ανάγκες των δοκιμασιών, προσφέρουν οι υπεραγορές Alphamega.

Σκοπός του Ομίλου Louis, μέσω του Kitchen Stars, είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέους επαγγελματίες να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους, αλλά πάνω από όλα να εμπλουτίσουν τις επιλογές τους, μαθαίνοντας από αυτές τις διαφορετικές και μοναδικές εμπειρίες.

Λάβε μέρος στο Kitchen Stars συμπληρώνοντας την αίτησή σου ΕΔΩ. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

 

Το audition για το Kitchen Stars, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου.

Τα γυρίσματα του Kitchen Stars θα διαρκέσουν 3 ημέρες, από την Παρασκευή 12, έως και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

 

Home