Thumbnail

Κάθε πρωί συντονιζόμαστε στον Δίεση 101.1 Κάθε πρωί συντονιζόμαστε στον Δίεση 101.1

Για να ακούσουμε ένα δικό μας παιδί, τον Παντελή Παναγιώτου
Εκτός του ό,τι μπορείς να διαβάζεις καθημερινά τα άρθρα και τις ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που κάνει εδώ στο MyLife, τον Παντελή Παναγιώτου μπορείς να τον απολαμβάνεις καθημερινά μέσω της συχνότητας του Διέση 101.1, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00.

Μετά την πολύχρονη πετυχημένη πορεία του στην Ελλάδα, ο Δίεση εκπέμπει και στην Κύπρο, μέσω της συχνότητας 101.1. Αν συντονιστείς μαζί του, θα ακούσεις μια σειρά από αξιόλογους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, να σου κρατάνε συντροφιά, επιλέγοντας για σένα την καλύτερη μουσική. 

DIESI

Ένας από αυτούς, είναι ο Παντελής Παναγιώτου, ο οποίος έχει τη δική του εκπομπή από τις 10:00 μέχρι τις 13:00. Ο Παντελής είναι ένας δημοσιογράφος που έχει ξεκινήσει την ενδιαφέρουσα πορεία του από την έντυπη δημοσιογραφία, ενώ συνεχίζει να αρθογραφεί μέσω του MyLife, καθώς έχει ενταχθεί στην ομάδα μας το τελευταίο διάστημα. Ένας νέος άνθρωπος με ποικίλα ενδιαφέροντα και χόμπι -αν και λάτρης της σοκολάτας, φροντίζει να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση- και έχει πάθος με την τέχνη της φωτογραφίας και φυσικά το ραδιόφωνο, με το οποίο έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν. 

diesi

Εσύ, δεν έχεις, παρά να συντονιστείς κάθε πρωί μαζί του, από Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00. 

Περισσότερα για τo νέο μουσικό ραδιόφωνο της Κύπρου ΕΔΩ 

Home