Thumbnail

Είσαι έτοιμη για τη black Friday; Είσαι έτοιμη για τη black Friday;

Βρες online τα αγαπημένα σου προϊόντα σε τιμές χώμα!
Στη σπάνια περίπτωση που δεν είσαι εξοικειωμένη με τον όρο Black Friday”, είναι καλό να γνωρίζεις πως πρόκειται για έναν θεσμό που ξεκίνησε από τη μακρινή Αμερική και καθιερώθηκε κάθε τελευταία Παρασκευή του Νιόβρη. Μάλιστα, η Black Friday, θεωρείται πως είναι η μέρα που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών και σηματοδοτεί την αρχή της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Το έθιμο της "Μαύρης Παρασκευής" έφτασε και στην Κύπρο και σύμφωνα με στατικά στοιχεία σημειώνει τεράστιες επιτυχίες.  Φέτος είναι ορισμένo για τις 23 Νοεμβρίου και αρκετά καταστήματα θα προσφέρουν τρελές εκπτώσεις!

Αν αναρωτιέσαι ποια καταστήματα θα συμμετέχουν φέτος στο Black Friday και ποια προϊόντα τους θα έχουν έκπτωση, ο Portofolakis θα σε  κρατά ενήμερη!  Σερφάροντας στη σελίδα του, μπορείς να δεις με την ησυχία σου τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και βρίσκονται σε έκπτωση. Αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και ανησυχείς μήπως εξαντληθούν γρήγορα αυτά που σε ενδιαφέρουν, μπορείς να ενημερώνεσαι έγκαιρα για Βlack Friday στον Portofolaki!  

portofolakis

Διάβασε επίσης πώς να οργανωθείς γενικότερα για το Black Friday ΕΔΩ 

Home