Thumbnail

Είστε έτοιμοι για το νέο επεισόδιο του Kitchen Stars; Είστε έτοιμοι για το νέο επεισόδιο του Kitchen Stars;

Δυναμικά συνεχίζει το πρωτοποριακό cooking show προς ανάδειξη του νικητή
Αύριο θα προβληθεί μέσω του MyLife το 3ο κατά σειρά επεισόδιο του Kitchen Stars, με την αγωνία για διαγωνιζόμενους και κοινό να κορυφώνεται.

Η Digital Tree, ο Όμιλος Louis και οι υπεραγορές Alphamega, ένωσαν δυνάμεις, παρουσιάζοντας το  Kitchen Stars, με σκοπό να αναδείξουν υποσχόμενους νέους chefs και να χαρίσουν στον νικητή μια ανεπανάληπτη επαγγελματική ευκαιρία. 

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο νικητής; Μα φυσικά ταλέντο, πάθος και αγάπη για τη μαγειρική τέχνη. Ποιός θα κρίνει τον νικητή; Ο executive chef του Oμίλου Louis, Κυριάκος Σωτηρίου, o οποίος θα λάβει υπόψη του τη συνολική προσπάθεια, τις γνώσεις και την τεχνική του κάθε διαγωνιζόμενου. Μπορεί ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου  να έχει τη φήμη του αυστηρού, αλλά πάνω απ' όλα είναι δίκαιος και με εφόδια την πολύχρονη πείρα του σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και εστιατόρια με αστέρια Michelin, συμβάλλει με την παρουσία του ώστε οι τέσσερεις διαγωνιζόμενους να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στην κουζίνα.

Τι θα κερδίσει ο νικητής; Ο διαγωνιζόμενος που θα παρουσιάσει το πιο ευφάνταστοεύγευστο και τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσει ένα μονοετές συμβόλαιο στη Louis Hotels, ενώ θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε τέσσερα ελληνικά νησιά νησιά και να εργαστεί σε πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου. Οι γαστριμαργικοί προορισμοί στους οποίους ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να εξελίξει την τέχνη του και να εμπνευστεί, σε πέντε διαφορετικα νησιά, θα είναι η αρχοντική Κέρκυρα, η υπέροχη Κρήτη, η μαγική Ζάκυνθος, η κοσμοπολίτικη Μύκονος αλλά και η Κύπρος μας, ενώ τα ξενοδοχεία στα οποία θα εργαστεί είναι τα Louis Creta PrincessTUI Family Life Kerkyra GolfLouis Zante BeachMykonos Theoxenia και το Royal Apollonia στη Λεμεσό.

Να σημειωθεί πως όλα τα υλικά για τις ανάγκες των δοκιμασιών προσφέρουν οι υπεραγορές Alphamega, καθώς επίσης ότι ο Κυριάκος Σωτηρίου, στο τέλος, έχοντας τη συμβολή δύο καλεσμένων στο πλατό του Kitchen Stars,  τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου chef Γιώργο Δαμιανού και την Αθηνά Λοϊζίδου, chef και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής, θα αναδείξουν τον νικητή, που θα έχει στην κατοχή του τα περισσότερα αστέρια. 

Ποιος θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής του Kitchen StarsΟ Νικόλας, ο Έκτορας, ο Έντυ ή ο Σεβάχ; Αυτό θα το μάθουμε σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι! 

KITCHEN STARS

 

Home