Thumbnail

Τι δουλειά να κάνεις σύμφωνα με το ζώδιο σου Τι δουλειά να κάνεις σύμφωνα με το ζώδιο σου

Μήπως πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα;
Κατά καιρούς σκέφτεσαι πως δεν σου ταιριάζει η δουλειά που κάνεις; Το σίγουρο είναι πως δεν είσαι η μόνη. Αν δεν ξέρεις τι άλλο μπορείς να κάνεις, το ζώδιο σου, θα σου δώσει την απάντηση.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι γεννημένοι αρχηγοί και έτσι εκμεταλλεύονται αυτό το “φυσικό τους ταλέντο” ώστε να γίνουν ο εφιάλτης του κάθε υπαλλήλου. Αλλά μη σε παίρνει από κάτω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να δουλέψεις έχοντας κάποιον ανώτερο, μιας και δεν “παίρνεις” από εντολές.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Οτιδήποτε έχει να κάνει με ανταγωνισμό και σωματική δύναμη, όπως για παράδειγμα personal trainer, αθλητής ή υπάλληλος σε εταιρεία με αθλητικά φωνάζουν το όνομά σου.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ως υπάλληλος, ένας Ταύρος είναι προσγειωμένος και πρακτικός, ικανός να ελιχθεί σε ό,τι κι αν προκύψει. Αν σου δοθεί ποτέ η ευκαιρία, καλέ μου Ταύρε, σίγουρα θα αρνηθείς τη θέση του “αρχηγού”. Αλλά η σκληρή δουλειά σου και η αφοσίωσή σου σε κάνουν το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Ως ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια που πάντα θα δουλεύουν σκληρά, θα τα πας τέλεια σε κάποιο περιβάλλον που επιβραβεύει το πείσμα και την αφοσίωση. Επαγγέλματα που έχουν να κάνουμε με το φαγητό και τα πολυτελή αντικείμενα είναι τα κατάλληλα για σένα, μιας και είναι κάποια από τα πράγματα που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου. Ένας Ταύρος είναι επίσης πολύ καλός με τα χρήματα και τις πρακτικές συμβουλές οικονομικής φύσεως. Οπότε, γιατί όχι μια θέση σε τράπεζα ή μια καριέρα στα οικονομικά;

Δίδυμος (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ένας άνθρωπος που μπορεί να αντεπεξέλθει σε περιβάλλοντα όλο προκλήσεις που επιβάλλουν multitasking, είναι χωρίς αμφιβολία ο Δίδυμος. Μπορεί να κάνει τα πάντα πριν καν το καταλάβεις. Το μόνο του πρόβλημα είναι ότι εύκολα μπορεί να βαρεθεί, πόσω μάλλον αν δεν του δοθεί μια λίστα με τα πράγματα που έχει να κάνει.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Οτιδήποτε έχει να κάνει με καταιγισμό πληροφοριών και χιλιάδες θέματα τριγύρω του που πρέπει να λύσει, είναι φτιαγμένο για έναν Δίδυμο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τη διδασκαλία και τον τομέα των πληροφοριών.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος είναι πιο παραδοσιακός και μπορεί να διαχειριστεί τις ευθύνες με μεγάλη ευκολία. Έτσι οποιαδήποτε δουλειά που έχει να κάνει με συμβουλές και επίλυση προβλημάτων είναι για σένα Καρκινάκι μου. Σίγουρα δε θα τα πας καλά σε δουλειές που δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες ανέλιξης.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Η κατάλληλη δουλειά για έναν Καρκίνο είναι πιθανότητα οι φροντίδα παιδιών. Διαφορετικά, κοινωνικός λειτουργός, εργαζόμενος σε τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, δικηγόρος, δάσκαλος και άλλα παρόμοια, μιας και όμως  προσέχεις τόσο τον εαυτό σου, γιατί να μη σου ταιριάζει και η δουλειά του διατροφολόγου;

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ένας Λέοντας λατρεύει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, αλλά ταυτόχρονα εμπνέει τους πάντες να γίνουν η καλύτερη έκδοση του εαυτού τους. Η διδασκαλία και η πολιτική είναι δυο επαγγέλματα που ένας Λέοντας είναι φτιαγμένος να ακολουθήσει.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, η διδασκαλία και η πολιτική είναι κάτι που σου ταιριάζει γάντι. Επίσης και επαγγέλματα στο χώρο του θεάματος, σαν να λέμε ηθοποιός, μουσικός ή και σχεδιαστής ρούχων.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Παρθένος: Μια ζωή μέσα στην τελειομανία και στο να βοηθάει τους άλλους. Ως αφεντικό είσαι πρακτικός και προστατευτικός, αλλά επίσης απαιτείς από τους άλλους να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Τείνεις να είσαι σκληρός με τον εαυτό σου, γι’ αυτό μη ξεχνάς να είσαι καλός μαζί σου μια στο τόσο. Είσαι ο καλύτερος υπάλληλος που θα μπορούσε κανείς να έχει.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Έχεις τρομερό μνημονικό και η τελειομανία σου σε βοηθάει να χειριστείς καταστάσεις που απαιτούν να θυμάσαι πληθώρα πληροφοριών. Θα τα πας τέλεια σε δουλειές που έχουν να κάνουν με εξυπηρέτηση πελατών, μεταφράσεις, ίσως συντάκτης σε κάποιο περιοδικό ή ακόμα και ντετέκτιβ.

WORKING WOMAN

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ένας Ζυγός φέρνει πάντα την ισορροπία, μπορεί να “διαβάσει” τους άλλους και να καταλάβει τους ανθρώπους γύρω του.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Τι θα έλεγες για διπλωμάτης, νομικός, μεταφραστής ή ίσως και ταξιδιωτικός υπάλληλος.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Κανείς δε μπορεί να κρατήσει μυστικά όσο ένας Σκορπιός. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε ωφελήσει στην καριέρα σου. Τα καταφέρνεις στην οργάνωση, στις διαπραγματεύσεις και στην διαχείριση αντικειμένων πολυτελείας.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Γιατρός, ντετέκτιβ, λογιστής, οικονομολόγος… Οτιδήποτε έχει να κάνει με διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ένας Τοξότης στη καθημερινότητά του λατρεύει να συνομιλεί με τους γύρω του, να εμπνέει κόσμο, να δουλεύει σκληρά ως μέλος μιας ομάδας. Να “αλλάζει” και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους γύρω του. Έτσι είναι πάντα καλός σε ό,τι κι αν κάνει.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Λατρεύεις να ταξιδεύεις και να γίνεσαι κομμάτι αυτού του κόσμου. Έτσι, οποιαδήποτε δουλειά και να διαλέξεις που θα σε βοηθήσει να γυρίσεις τον κόσμο, θα είναι σαν να μην έχεις δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή σου.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ένας Αιγόκερως είναι σοβαρός, πρακτικός και οργανωτικός - το δίχως άλλο, όμως, βαρετός. Έχει το χάρισμα και τον ενθουσιασμό να διευθύνει μία ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι ένας Αιγόκερως είναι ταγμένος εργασιομανής.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Θα σου ταίριαζε γάντι μια δουλειά όπως manager ή σύμβουλος εταιρειών. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Γι’ αυτό αφήνουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο ώστε να γίνεις αρχιτέκτονας, σχεδιαστής, μηχανικός ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την λεπτομέρεια.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι είναι αληθινοί, αλλά και “ελεύθερα πνεύματα”. Μπορεί να είσαι κοινωνικός, αλλά βαθιά μέσα σου αποζητάς τη μοναχικότητα. Πόσω μάλλον στον εργασιακό χώρο.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Η επιστήμη ή η τεχνολογία, η φωτογραφία ακόμα και η οργάνωση εκδηλώσεων.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ένας Ιχθύς είναι πάντα ευέλικτος σε θέματα δουλειάς, μιας και δεν χρειάζεται να αποδείξει στον εαυτό του τις ικανότητές του. Αν ο Ιχθύς είναι φτιαγμένος για κάποιο επάγγελμα, σίγουρα μιλάμε για εκείνα που έχουν να κάνουν με την φροντίδα και την ιατρική.

Κατάλληλη καριέρα για σένα: Οτιδήποτε έχει να κάνει με ιατρική, είτε του μυαλού, είτε του σώματος. Όπως επίσης και σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με χορό ή/και μουσική.

Διάβασε επίσης 

Τι απωθεί τον σύντροφό σου σε σένα; Σύμφωνα πάντα με το ζώδιο σου 

Τα ζώδια που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλήξουν σε διαζύγιο

Με αυτά τα ζώδια δεν πρέπει ποτέ να βγεις  ραντεβού

 

 

 

 Πηγή 

 

 

Home