Τα βιβλία των celebrities

1. Tom Hanks - Uncommon Type
Το 2017, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να κάνει το συγγραφικό του ντεμπούτο. Το βιβλίο του περιλαμβάνει 17 σύντομες ιστορίες. Όσοι το έχουν διαβάσει, υποστηρίζουν πως οι ιστορίες του είναι αρκετά κλισέ, οπότε μην έχετε τις ίδιες προσδοκίες όπως με τις υποκριτικές του δυνατότητες. 

2. Drew Barrymore - Wildflower
Η Drew Barrymore είναι αλήθεια πως έχει μια ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία, την οποία αποφάσισε να καταγράψει στο χαρτί. Μέσα από το βιβλίο της περιγράφει τη συναρπαστική διαδρομή της. 

3. Hugh Laurie - The Gun Seller
Ένα μυθιστόρημα δράσης, όπου πρωταγωνιστούν τρομοκράτες, η CIA και διακινητές όπλων, είναι το πρώτο βιβλίο του Hugh Laurie. Εκτός από δράση, δεν λείπουν και τα κωμικά στοιχεία. 

4. Macaulay Culkin - Junior
Παρόλο που ο ίδιος έχει πει πολλές φορές ότι δεν πρόκειται για τη δική του προσωπική ιστορία, όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο του έχουν αντίθετη άποψη. 

5. Lily Collins - Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me
Άλλο ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, αυτή τη φορά όμως, όχι τόσο λογοτεχνικό. H Lily Collins αποφάσισε να μοιραστεί όλα εκείνα που κρύβει ο χώρος του θεάματος και των λαμπερών stars, μέσα από τη δική της εννοείται οπτική. 

6. James Franco - Palo Alto

Το Palo Alto ξεκίνησε σαν μια συλλογή σύντομων ιστοριών του James Franco από τα νεανικά του χρόνια στο κολέγιο και τη ζωή στην ομώνυμη πόλη της Αμερικής.

Διάβασε επίσης 

Ποια βιβλία να διαβάσεις αν είσαι μαμά

Η ζωή του Federico Garcia Lorca μεταφέρεται σε graphic novel

 

 Πηγή 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ