Thumbnail

Τα βιβλία των celebrities Τα βιβλία των celebrities

Ποιοι stars την είδαν και συγγραφείς;
Σίγουρα, δεν αποτελούν εξαίρεση. Ολοένα και περισσότεροι stars δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους και σε άλλους τομείς, πέραν από αυτούς που τους έκαναν διάσημους και τους καθιέρωσαν. Πάντως, δεν είχαμε ιδέα ότι οι πιο κάτω celebrities είχαν γράψει το δικό τους βιβλίο. Οπότε, όσο και να πεις, μια περιέργεια την έχουμε για να τα διαβάσουμε.

1. Tom Hanks - Uncommon Type

Το 2017, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να κάνει το συγγραφικό του ντεμπούτο. Το βιβλίο του περιλαμβάνει 17 σύντομες ιστορίες. Όσοι το έχουν διαβάσει, υποστηρίζουν πως οι ιστορίες του είναι αρκετά κλισέ, οπότε μην έχετε τις ίδιες προσδοκίες όπως με τις υποκριτικές του δυνατότητες. 

2. Drew Barrymore - Wildflower

Η Drew Barrymore είναι αλήθεια πως έχει μια ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία, την οποία αποφάσισε να καταγράψει στο χαρτί. Μέσα από το βιβλίο της περιγράφει τη συναρπαστική διαδρομή της. 

3. Hugh Laurie - The Gun Seller

Ένα μυθιστόρημα δράσης, όπου πρωταγωνιστούν τρομοκράτες, η CIA και διακινητές όπλων, είναι το πρώτο βιβλίο του Hugh Laurie. Εκτός από δράση, δεν λείπουν και τα κωμικά στοιχεία. 

3. Hugh Laurie - The Gun Seller

4. Macaulay Culkin - Junior

Παρόλο που ο ίδιος έχει πει πολλές φορές ότι δεν πρόκειται για τη δική του προσωπική ιστορία, όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο του έχουν αντίθετη άποψη. 

5. Lily Collins - Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me

Άλλο ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, αυτή τη φορά όμως, όχι τόσο λογοτεχνικό. H Lily Collins αποφάσισε να μοιραστεί όλα εκείνα που κρύβει ο χώρος του θεάματος και των λαμπερών stars, μέσα από τη δική της εννοείται οπτική. 

5. Lily Collins - Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me

6. James Franco - Palo Alto

Το Palo Alto ξεκίνησε σαν μια συλλογή σύντομων ιστοριών του James Franco από τα νεανικά του χρόνια στο κολέγιο και τη ζωή στην ομώνυμη πόλη της Αμερικής.

Διάβασε επίσης 

Ποια βιβλία να διαβάσεις αν είσαι μαμά

Η ζωή του Federico Garcia Lorca μεταφέρεται σε graphic novel

 

 Πηγή 

 

Home