Σε ποια ηλικία μια γυναίκα έχει τους καλύτερους οργασμούς;

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Independent αποκάλυψε πως οι γυναίκες έχουν τον καλύτερο οργασμό στην ηλικία άνω των 36. Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες ρώτησαν 2.6000 γυναίκες από διάφορες ηλικιακές ομάδες σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή, οι οποίες απάντησαν σε ρωτήσεις όπως: "Τι είναι αυτό που τις κάνει να νιώθουν σέξι", "Πότε είχαν τον καλύτερο οργασμό" και ούτω καθεξής.

Διαβάσε εδώ: Σε ποια ηλικία οι γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο 

Ο εθελόντριες χωρίστηκαν σε τρεις υποομάδες: οι νεότερες (κάτω από 23), οι μεσαίες (24-35) και οι μεγαλύτερες (36 και άνω). Όσο αφορά τα αποτελέσματα το 80% των γυναικών που ήταν 36 ετών ένιωθαν πιο ελκυστικές από τις υπόλοιπες. Στη μεσαία ομάδα μόνο το 40% ισχυρίστηκε ότι αισθανόταν ευχαριστημένο με την εμφάνισή του, ενώ το 70% των γυναικών της πρώτης ομάδας ένιωθε το ίδιο. Αυτό όμως που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι οι γυναίκες άνω των 36 ετών σημείωσαν ότι είχαν τους περισσότερους και τους καλύτερους οργασμούς από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Επίσης, σε ποσοστό 86% ανέφεραν ότι έκαναν το καλύτερο σεξ μέσα στον τελευταία μήνα.

Διάβασε εδώ: Σε ποια ηλικία οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ στη ζωή τους 

Αυτό ωστόσο, δεν πρέπει να μας παραξενεύει. Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, απαλλάσσεται από τα ταμπού άρα είναι πιο δεχτική στο να δοκιμάσει νέα πράγματα και αυτό ισχύει και σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική της ζωή. Επίσης, έχει κατασταλάξει, τα έχει βρει περισσότερο με τον εαυτό της και κατά επέκταση έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό κατά επέκταση την οδηγεί στο να απολαμβάνει περισσότερο το καθετί. 

Διάβασε ακόμη: Πέντε τύποι γυναικών και πώς αντιμετωπίζουν το σεξ 

Πηγή 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ