Valentine's Day: Γιατί αυτή τη μέρα βλέπουμε περισσότερες ερωτικές ταινίες 

Όμως, όπως και στη ζωή, τα πάντα έχουν και την άλλη όψη του νομίσματος. Από ότι φαίνεται και σύμφωνα με στοιχεία, ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού έχει άλλες ασχολίες αυτήν την μέρα. Τι περιλαμβάνουν αυτές οι άλλες ασχολίες; Μα, φυσικά, την παρακολούθηση ταινιών πορνό.


Κι αυτό, σύμφωνα με στατιστικά του Pornhub των προηγούμενων χρόνων. Ας ξεκινήσουμε, όμως, με το δεδομένο ότι κάθε 14 Φλεβάρη η ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου αφήνει ελεύθερο το premium περιεχόμενό της, ενώ δεν εμφανίζει διαφημίσεις, οπότε είναι λογική σε ένα βαθμό η αύξηση της επισκεψιμότητας της εκείνη την μέρα.


Ωστόσο, η κινητικότητα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο premium περιεχόμενο δεν αυξάνεται σε τόσο αναμενόμενα ποσοστά, όπως θα μπορούσε να θεωρηθεί ίσως ένα 50%, αλλά κατά 308%. 
Σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες του Φλεβάρη όπου η αύξηση ακουμπά μόλις το 1%, τότε μιλάμε για τεράστια ζήτηση του θέματος.


Αρχικά, ορισμένες κατηγορίες έχουν την τιμητική τους αυτή την μέρα και η επισκεψιμότητα τους ανεβαίνει κατακόρυφα, με νικήτρια του Αγίου Βαλεντίνου να είναι η κατηγορία «Αποκλειστικό» (αύξηση κατά 276%) ενώ ακολουθεί η «Σχολείο» (αύξηση κατά 118%) και η «Διάσημοι» (αύξηση κατά 110%).


Την ίδια στιγμή, κορυφαία αναζήτηση είναι η λέξη «λεσβιακό», η οποία μάλιστα φαίνεται να αναζητείται κατά 1.594% φορές περισσότερο, και την ακολουθούν οι λέξεις «ebony» και «POV» (point of view). 


Ωστόσο, ως προς την αύξηση στις αναζητήσεις, την δεύτερη θέση έχει το «premium HD» και η «ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», με ποσοστά ανόδου 1.388% και 1.092% αντίστοιχα, ενώ υπάρχει και μία γενικότερη αύξηση των αναζητήσεων σε λέξεις σχετικές με την μέρα, όπως «Έρως» (652% περισσότερες), «αγάπη» (244% περισσότερες) και «ρομαντισμός» (174% περισσότερες).


Στο top 10 της ανόδου της εθνικής επισκεψιμότητας συμπληρώνουν η Χιλή (7.288%), το Μεξικό (3.913%), το Περού (4.845%), η Κολομβία (4.225%), το Εκουαδόρ (3.772%), η Αργεντινή (2.827%), η Πολωνία (2.320%), η Τσεχία (1.794%), η Νορβηγία (1.578%) και η Ισπανία (1.485%).


Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία από τις 6 το απόγευμα και μετά η κινητικότητα του Pornhub πέφτει κατά 10% και μάλλον μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

Διαβάστε ακόμα

3 στάσεις στο σεξ ιδανικές για τα κρύα βράδια του χειμώνα 


Πώς να κάνεις το γρήγορο σεξ να είναι το καλύτερο


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παντρεμένοι στο σεξ

 

Πηγή
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ